APU eliminat în spatele liniilor inamice/foto REUTERS

Unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei au dat lovituri zdrobitoare infrastructurii din spate a forțelor de ocupație rusești.

Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în Rezumatul invaziei Ruse începând cu ora 6:00 din 14 martie.

Statul Major General a raportat că în a 19 – a zi a confruntării eroice a poporului ucrainean cu ocupanții, statul, poziția și natura acțiunilor forțelor de apărare ucrainene-fără schimbări semnificative.

“Forțele Armate ale Ucrainei au provocat lovituri zdrobitoare asupra infrastructurii din spate (baze de teren și depozite) pentru a perturba sistemul logistic al inamicului pe teritoriile Ucrainei ocupate temporar de ocupanți”, se arată în raport.

Tot ieri, o grupare a Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei a lovit patru avioane, trei elicoptere și vehicule aeriene fără pilot (se specifică informații despre Tip).

“Trupele de ocupație nu au avut un succes semnificativ în desfășurarea unei operațiuni ofensive în toate direcțiile. Principalele eforturi ale ocupanților s-au concentrat pe securizarea și menținerea frontierelor ocupate anterior”, a informat Statul Major General.

În plus, există din nou cazuri frecvente de inamic care utilizează infrastructura civilă, inclusiv situri religioase pentru echiparea pozițiilor de tragere, plasarea armelor și a echipamentului militar.

Starea morală și psihologică a inamicului rămâne la un nivel scăzut, ceea ce duce la refuzul militarilor Forțelor Armate ale Federației Ruse de a executa ordinele comenzii. Conform informațiilor disponibile, o tabără militară a Biroului comandantului militar Belgorod se află pe teritoriul Federației Ruse din orașul Belgorod. Tabăra conține militari ruși caredupă tratament, au fost externați din spitale și așteaptă să fie trimiși la unități. De asemenea, în această tabără există militari ai Forțelor Armate ale Federației Ruse care refuză să participe la ostilități, se efectuează măsuri de investigare pre-proces.

Statul Major General a raportat, de asemenea, că forțele speciale din Belarus au refuzat să participe la ostilitățile împotriva Ucrainei.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.