războinicii noștri nu au dat inamicului nicio șansă de succes/fotografie t.me/landforcesofukraine Soldații noștri nu au dat inamicului nicio șansă de succes/fotografie t.me/landforcesofukraine

Soldații ucraineni au respins atacurile invadatorilor în mai multe direcții în regiunea Donetsk, iar luptele continuă în două locuri.

Acest lucru este menționat în informațiile operaționale ale Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina începând cu ora 18:00 din 24 iulie pe Facebook.

În special, în direcția slavă, bombardamentele au fost înregistrate lângă Bolshaya Komyshuvakha, Grushevakha, Krasnopolya, Vernopolya, Dolina, Krasnaya Polyana, Karnauhovka și Dibrivny.

“Invadatorii au încercat să stabilească controlul asupra așezării Bogorodichnoye prin acțiuni de asalt. Și din nou, în mod tradițional, fără niciun succes”, a raportat Statul Major General.

În plus, în direcția Kramatorsk, inamicul a efectuat bombardamente din artilerie cu butoi și rachete în zonele așezărilor Krivaya Luka, Seversk, Grigorovka, Verkhnekamenskoye, Ivano-Darievka și discutabile.

“Soldații ucraineni au respins din nou atacurile inamicului în direcțiile Verkhnekamenka – Verkhnekamenskoye și Belogorovka – Verkhnekamenskoye. Ocupanții s-au retras cu pierderi”, se arată în raport.

De asemenea, în direcția Bakhmut, inamicul a tras asupra trupelor ucrainene lângă Berestovoye, Belogorovka, Novaya Kamenka, Pokrovsky, Bakhmut, Valea Veselaya, Zaitsev, Maisky și New York. În plus, inamicul a lansat un atac aerian lângă Bakhmut.

“Încercările stângace ale inamicului de a îmbunătăți situația tactică în direcțiile Vladimirovka – Bakhmutskoye și Dolomitnoye– Novoluganskoye s-au încheiat cu pierderi semnificative și retragere. Inamicul pierde personal, dar continuă cu încăpățânare să încerce să stabilească controlul asupra teritoriului centralei termice Uglegorsk. Luptele continuă. Luptele acerbe continuă și în direcția companiei Semigorye”, informează Statul Major General.

În același timp, bombardarea sistematică a infrastructurii civile în zonele așezărilor Avdiivka, Opytne, Peski, Krasnogorovka, Novomikhailovka, Pavlovka, Zaliznychnoye, Charivnoye, Novoandreevka și Stepnogorsk continuă în direcțiile Avdiivka, Novopavlovskoye și Zaporizhia. În unele zone, ocupanții ruși efectuează, de asemenea, recunoaștere aeriană de la vehicule aeriene fără pilot.

În direcția Bugului sudic, inamicul își concentrează eforturile principale pe prevenirea avansării trupelor ucrainene. Bombardarea inamicului a fost înregistrată lângă Osokorovka, Trudolyubovka, Pervomaisky, Yavkin, Novogrigoryevka, Kavkaza, Novonikolaevka, Kotlyarevoye, Polyana, Tavrichesky și Nikolaev. “Apărătorii ucraineni, de asemenea, nu rămân în datorii”, a adăugat Statul Major General.

De asemenea, inamicul deține trei purtători de arme de înaltă precizie în afara bazelor.

În plus, în regiunea Kherson, invadatorii au efectuat un atac aerian lângă Andreevka. După aceea, au încercat să avanseze în direcțiile Sukhoi Stavka – Andreevka și Bruskinskoe – Belogorka.

“Dar soldații noștri nu au dat inamicului nicio șansă de succes. Inamicul a suferit pierderi și s-a retras haotic”, a adăugat Statul Major General.

Separat, se spune că în direcțiile Volyn, Polessky și Seversky, situația nu a suferit modificări semnificative. Inamicul a bombardat zonele satelor din regiunea Gai Chernihiv și Gudove, Belopolye și Starye vyrki Sumy Regiune.

În direcția Harkov, inamicul a efectuat daune de foc de la artileria cu butoi și rachetă în zonele așezărilor din Harkov, tishki rus, Stary Saltov, Prudyanka, Rubezhnoye, Tsirkuny, Bazaleyevka, Slatino, Dergachi, Cherkassky Tishki, Blagodatnoye, Udy, Prishib și pepinieră. El a efectuat atacuri aeriene lângă Verkhny Saltov și Mospanovo.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.