APU desfășoară acțiuni ofensive în anumite zone/fotografia Statului Major General al APU APU desfășoară acțiuni ofensive în anumite zone/fotografia Statului Major General al APU

Forțele Armate ale Ucrainei dețin cu fermitate apărarea și desfășoară acțiuni ofensive în anumite zone.

Acest lucru este raportat de Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina în rezumatul de seară.

“Unitățile Forțelor de apărare ale Ucrainei continuă să provoace pierderi semnificative trupelor inamice, țin ferm apărarea în toate direcțiile. Se desfășoară acțiuni ofensive în anumite domenii”, se arată în raport.

În același timp, în zona satului Dolina, regiunea Donetsk, unitățile de artilerie ale forțelor de apărare au provocat daune de incendiu acumulării de personal inamic și echipament militar. Pierderile inamice sunt clarificate.

Citește și:  formarea așa-numitei miliții populare - Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a fost activat în Belarus Formarea așa – numitei “miliții populare” a fost activată în Belarus-Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina Rusia reia ofensiva pentru a captura toate Zaporozhye-Statul Major General Rusia reia ofensiva pentru a captura toate Zaporozhye-Statul Major General

În același timp, la periferia nord-vestică a așezării Toshkovka, soldații ucraineni au respins cu succes un atac inamic.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, pe 24 februarie, Federația Rusă a început să bombardeze orașele ucrainene. Populația civilă din Ucraina moare în masă. Drept urmare, rubla rusească “a căzut la fund” din cauza mai multor sancțiuni, inclusiv restricții asupra monedei și desființarea legăturilor comerciale.

Până în prezent, rușii și – au concentrat eforturile pe mai multe domenii-Zaporozhye, Herson, Donețk și Lugansk. În același timp, serviciile de informații britanice au raportat pe 9 iunie că luptele continuă în Donbas în Severodonetsk, dar în ultimele 48 de ore, grupul estic al trupelor rusești și-a intensificat probabil eforturile de a avansa la sud de Izyum.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.