Photo Scout DSHV trimite UAV la recunoașterea aeriană pe 28 mai 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua Photo Scout DSHV trimite UAV la recunoașterea aeriană pe 28 mai 2022 fotografie de la clasa a II-a facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua Photo Scout DSHV trimite UAV la recunoașterea aeriană pe 28 mai 2022 © foto facebook.com/www.dshv.mil.gov.ua

Recunoașterea aeriană este ochii războinicilor noștri de pe cer. Cu ajutorul său, apărătorii ucraineni calculează țintele inamicului, iar artileria poate lovi pozițiile ocupanților.

Olga este o fată tânără, atractivă, care controlează un vehicul aerian fără pilot într-una din unitățile celei de-a 25-a brigăzi separate sicheslav. În contul ei – terabytes de imagini ale pozițiilor inamice, ambuscade, locația echipamentului și a personalului ocupanților. Potrivit datelor sale, artileria noastră funcționează cu exactitate împotriva invadatorilor, a raportat comanda DSHV pe pagina de Facebook.

Fața ei este ascunsă de o balaclava, iar o brățară pe o vestă antiglonț este un talisman pe care i l-a oferit un băiețel din regiunea Donetsk, o motivează să îndeplinească misiuni de luptă.

Citește și:  cercetașii au înregistrat utilizarea de luptă a Terminatorilor de către trupele rusești (foto) Cercetașii au înregistrat utilizarea de luptă a” Terminatorilor ” de către trupele rusești (foto) inteligența ucraineană explicată când APU va intra în Crimeea (video) Serviciul de informații ucrainean a explicat când APU va intra în Crimeea (video) APU a distrus Laleaua rusă pentru prima dată în istorie: a apărut un videoclip complet despre eliminarea armelor autopropulsate inamice APU a distrus “Laleaua” rusă pentru prima dată în istorie: a apărut un videoclip complet despre eliminarea armelor autopropulsate inamice

Olga a visat să poarte o uniformă militară încă din copilărie. Ca fată, a vrut să-și imite mama, care și-a dedicat întreaga viață slujirii poporului ucrainean în rândurile Forțelor Armate ale Ucrainei.

După ce a primit o altă comandă pentru recunoașterea aeriană a pozițiilor inamice, un grup de cercetași s-au dus în zona specificată.

“După ce și-au ridicat” pasărea ” în cer, au zburat exact peste pozițiile inamice. Vremea a jucat în mâinile sale, tăcere completă. Dintr-o dată o explozie. O mină inamică a explodat foarte aproape. Nu există un singur adăpost în jur, doar copaci plantați puțin la aproximativ cinci sute de metri distanță de noi. Am “strănutat” în aterizare cu viteză amețitoare. Al treilea. Un coleg a fost rănit”, își amintește fata.

După mai multe pauze a fost tăcere.

“Înțeleg că” pasărea ” mea zboară pe cer cu o înregistrare considerabilă a unui videoclip util. Este necesar să “plantați” altfel vă vor lua. Decizia a trecut de la sine. După următoarea” sosire”, s-a ridicat din ascunzătoare și a fugit cu toată puterea în camera de control. Telecomanda este în mâinile mele, încep să manevrez. Timpul este scurt. Inamicul se va reîncărca și “acoperi” din nou. Și acolo, sub copaci, un coleg rănit trebuie scos urgent. Plantat. Partenerul meu a luat “pasărea” și a ordonat în mașină”, Olga își termină povestea.

Toți participanții la această aventură sunt vii și bine. Parașutistul rănit a primit asistență medicală. Iar datele de informații pe care această fată fragilă le-a capturat s-au dovedit a fi foarte importante și au permis “zeilor noștri de război” să distrugă un număr considerabil de ocupanți ruși.

zilele trecute, soldații celei de-a 45-a brigăzi separate de artilerie a Forțelor Armate din Ucraina au arătat un atac asupra pozițiilor ocupanților. A fost implementat în interacțiunea artileriei și a recunoașterii aeriene.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.