fotografie facebook.com/kommander.nord

În regiunea Chernihiv, armata ucraineană a distrus un număr mare de echipamente și personal al ocupanților.

comanda operațională “Nord” raportează despre acest lucru pe Facebook.

“Noaptea trecută, pe 17 martie, lângă Chernihiv, a fost descoperită locația complexului inamic rer “Thorn” și postul de comandă și observare BTGr. Și astăzi, în zori, apărătorii ucraineni din rândul trupelor Comandamentului operațional ” Nord “le-au urat orcilor” Bună dimineața” distrugând aceste obiecte”, se spune în mesaj.

De asemenea, în ultima zi, apărătorii lui Chernihiv au respins două încercări de a avansa armata rusă. Se remarcă faptul că armata ocupantului a suferit din nou pierderi atât în echipament, cât și în rândul personalului. În special, se știe că vehiculele de luptă ale infanteriei inamice, un tanc și un tigru au fost distruse. Alte pierderi inamice sunt clarificate.

În plus, unitățile Forțelor Armate ale Ucrainei au provocat o grevă de artilerie asupra artileriei inamice, ca urmare – minus două baterii inamice, care nu vor mai putea dăuna orașului.”în zona uneia dintre așezările din regiune, apărătorii ucraineni au provocat greve precise asupra unui număr mare de echipamente și personal care au efectuat rotația. “Rotația” orcilor în lumea următoare a avut succes”, a adăugat comanda.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.