RF continuă decojirea pozițiilor ucrainene/foto Unian, Arsen Petrov RF continuă decojirea pozițiilor ucrainene/foto Unian, Arsen Petrov

Apărătorii ucraineni continuă să contraatace cu succes în regiunea Harkov. Astăzi, o altă așezare din regiune a fost eliberată de ocupanții ruși.

Acest lucru a fost anunțat de Oleg Sinegubov, președinte al Administrației Regionale de Stat Kharkiv.

“Oamenii se întorc în masă la Harkov și așezările de-ocupate din regiune. Cu toate acestea, nu putem spune că este încă absolut sigur. Astăzi, Zirconii, Prudyanka, Olkhovatka au fost bombardați – 3 victime”, a spus el.

Kharkiv, potrivit lui, cu toate acestea, este încă suferă de bombardarea ocupanților.

“Noaptea trecută, scoici a căzut în districtul Kiev. După – amiaza, Saltovka și Pyatikhatki au fost bombardate din nou-3 victime. Există atacuri asupra pozițiilor noastre de pe teritoriul Federației Ruse, forțele noastre armate lucrează ca răspuns”, se spune în mesaj.

Potrivit lui Sinegubov, inamicul se concentrează pe apărarea pozițiilor lor, dar dacă simt slăbiciunea apărării noastre, vor încerca să profite de ea. 

“Dar apărătorii ucraineni continuă să contraatac cu succes. Astăzi luptătorii noștri au eliberat așezarea Dementievka de invadatori. Lucrările Active continuă cu privire la restaurarea infrastructurii critice pentru furnizarea de gaze, apă și electricitate în acele spații care au supraviețuit”, a spus el.

Amintiți-vă că invadatorii continuă să lovească regiunile Chernihiv, Sumy și Kharkiv. Amenințarea cu rachete și atacuri aeriene de pe teritoriul Belarusului rămâne.

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *