În fiecare zi, soldații ucraineni învinge invadatorii în bătălii în direcții diferite. Astăzi, a 128-a brigadă separată de asalt montan Transcarpatia a reușit deja să se înregistreze, ceea ce a forțat teroriștii lui Putin să fugă și a capturat două echipamente. Și acum comanda forțelor de Operațiuni Speciale din Ucraina a anunțat o altă victorie locală. Luptătorii MTR au învins dușmanii în luptă și au primit un trofeu valoros.

“Următorul trofeu al soldaților SSO din Ucraina este radarul rus “Farah”. Această stație radar portabilă este proiectată pentru recunoașterea, detectarea persoanelor și echipamentelor, ghidarea și corectarea focului asupra țintelor identificate. Dar toate aceste caracteristici nu au împiedicat soldații noștri să se apropie de inamic și să completeze lista deja considerabilă de trofee”, spune pagina oficială a Comandamentului Forțelor de Operațiuni Speciale din Ucraina pe Facebook.

“În ceea ce privește foștii proprietari ai complexului capturat, aceștia au actualizat și statisticile privind creșterea cantității de îngrășăminte pentru cernoziomul ucrainean”, a continuat comanda MTR.

trofeu

Războiul Federației Ruse împotriva Ucrainei

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.