APU a rupt o cârpă rusă într-un sat din regiunea Harkov/fotografie facebook.com/Bohun.Brigade APU a rupt o cârpă rusă în satul regiunii Kharkiv/fotografie facebook.com/Bohun.Brigade

Lângă Balakleya, regiunea Kharkiv, forțele speciale ale Forțelor Armate din Ucraina au eliberat satul Novaya Gusarovka.

Imaginile din așezarea eliberată au fost publicate pe Facebook de prima brigadă separată cu scop special numită după Ivan Bogun.

videoclipul arată cum soldații ucraineni au îndepărtat Bannerul Roșu al forței de aterizare rusești, care a fost arborat pe stâlpul de la consiliul satului.

Videoclipul zilei

“Soldații Batalionului nostru de câmp sălbatic au doborât steagul roșu al debarcării rusești deasupra satului Novaya Gusarovka, lângă Balakleya”, a declarat brigada într-un comunicat.

Trebuie remarcat faptul că în ultimele zile au apărut informații în mass-media despre contraofensivele de succes ale Forțelor Armate ale Ucrainei în zona Balakleya din regiunea Harkov.

De asemenea, UNIAN a raportat deja că Consiliul Municipal Kupyansky din regiunea Kharkiv a lăsat, de asemenea, un mesaj pentru prima dată în șase luni și a menționat că APU este deja aproape.

Institutul American pentru studiul războiului (ISW) a publicat o hartă interactivă care arată schimbările din față în Ucraina. Potrivit hărții, APU avansează în zona Balakleya din regiunea Kharkiv.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *