A fost plantat datorită utilizării unui dispozitiv de război electronic /foto UNIANa fost plantat datorită utilizării unui dispozitiv de război electronic/foto UNIAN

Comandourile Gărzii Naționale a Ucrainei au plantat o dronă inamică și au distrus ocupanții datorită acesteia. În dronă au găsit informații despre locația grupului de sabotaj și recunoaștere a inamicului, după care armata noastră le-a înmânat “bilete la concertul Kobzon”.

Anton Gerashchenko, consilier al Ministrului Afacerilor Interne al Ucrainei, a povestit despre acest lucru pe pagina sa de telegramă.

Deci, gardienii naționali efectuau misiuni de luptă și au observat o dronă inamică. Drona a fost aterizată cu succes. Inamicul a folosit-o pentru recunoașterea aeriană, lovind și ajustând focul asupra pozițiilor apărătorilor Ucrainei.

 apărătorii Ucrainei au distrus DRG-ul inamicului/foto Anton Gerashchenko apărătorii Ucrainei au distrus DRG-ul inamicului/foto Anton Gerashchenko

“Comandourile au verificat datele conținute în dronă și au determinat locul lansării sale și prezența unui grup de sabotaj și recunoaștere inamic în apropiere. Datorită acestor informații, grupul inamic a fost distrus la locația sa”, a spus Gerashchenko.Anterior, UNIAN a raportat deja că apărătorii Ucrainei au distrus deja aproximativ 22,1 mii de ocupanți.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.