forțele speciale din Belarus trec verificarea pregătirii pentru luptă/fotografia Ministerului Apărării din BelarusForțele speciale din Belarus sunt testate pentru pregătirea în luptă/fotografia Ministerului Apărării din Belarus

Forțele Speciale din Belarus sunt testate pentru pregătirea în luptă.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina raportează despre acest lucru pe pagina sa de Facebook.

“În direcțiile Volyn și Polessky, unitățile Forțelor Armate ale Republicii Belarus îndeplinesc sarcini de consolidare a protecției frontierei Belarus-ucrainene în regiunile Brest și Gomel”, se spune în mesaj.

În plus, unitățile de operațiuni speciale ale Forțelor Armate din Belarus au remarcat efectuarea unui control de pregătire în luptă.

Citește și:  inamicul folosește civilii ca scut uman în regiunea Kherson-Vasilyevskaya OTG Inamicul folosește populația civilă ca scut uman în regiunea Herson – Vasilyevskaya OTG  Federația Rusă are succes parțial în unele localități din direcțiile Bakhmut și Avdeevsky Federația Rusă are un succes parțial în unele localități din direcțiile Bakhmut și Avdeevsky  soldații ucraineni au respins ofensiva invadatorilor în două direcții - Statul Major General Soldații ucraineni au respins ofensiva invadatorilor în două direcții – Statul Major General

după cum sa raportat anterior, Belarus desfășoară sisteme de război electronic la granița cu Ucraina.

Regiunea Rivne pregătește un plan de evacuare pentru populație în cazul în care inamicul încearcă să invadeze din nou Ucraina de pe teritoriul Belarusului. 

UNIAN a raportat, de asemenea, că Ministerul Apărării din Belarus a continuat exercițiile militare până cel puțin pe 6 August 2022. Exercițiile se desfășoară de 14 săptămâni.

Potrivit lui Gayun, armata belarusă a devenit mai pregătită pentru operațiuni defensive, dar încă nu este pregătită pentru operațiuni ofensive la scară largă din cauza lipsei unei experiențe reale de luptă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.