forțele ucrainene controlează 10% din Regiunea Luhansk/fotografie de Sergey GaidaiForțele ucrainene controlează 10% din Regiunea Luhansk/foto Serghei Gaidai

astăzi, aproximativ 10% din teritoriul regiunii Luhansk este sub control ucrainean. 

Acest lucru a fost anunțat de șeful administrației militare regionale Luhansk, Serghei Gaidai.

În special, astăzi periferia Rubezhnoye se află sub controlul ucrainean; Lisichansk, Severodonetsk (de asemenea, sate și orașe ale comunităților), comunitatea montană și teritoriul de-a lungul drumului Lisichansk-Bakhmut până la granița cu regiunea Donetsk.

Potrivit acestuia, cele mai periculoase direcții din Regiunea Luhansk sunt Severodonetsk, de la Popasnaya și Belogorovka (drumul Lisichansk-Bakhmut). Gaidai a menționat că descoperirile de aici pot permite invadatorilor să ia zona într-un inel.

“Luptele continuă în satele de lângă Severodonetsk. Apărarea noastră este puternică, vom sta, Severodonetsk este protejat în mod fiabil, că nici acea acumulare mare de rashiști și echipamente nu va putea să o cucerească!”,- a subliniat el.după cum a scris UNIAN, forțele ucrainene din Regiunea Luhansk se pregătesc pentru două ofensive Rashiste pe scară largă. Vorbim despre Severodonetsk și autostrada Lisichansk-Bakhmut de la Popasnaya și Belogorovka.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.