Războiul va fi decis exclusiv pe câmpul de luptă/foto facebook.com/GeneralStaff.ua Războiul va fi decis exclusiv pe câmpul de luptă/foto facebook.com/GeneralStaff.ua războiul pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei se va încheia numai după victoria AFU pe câmpul de luptă.

Maxim Zhorin, fostul comandant al regimentului Azov, care îl apără acum pe Mariupol, a spus acest lucru într-un interviu acordat canalului 24.

Zhorin a subliniat că nu mai crede în diplomație cu interdicția de a trage.

“Nu ,acest lucru (sfârșitul războiului – UNIAN) va fi exclusiv pe câmpul de luptă. Nu cred și vorbesc despre asta de mult timp, într-un joc de diplomație cu interdicția de a trage (dacă vă amintiți că au existat chiar și astfel de momente)”, a spus Zhorin.

El a reamintit că războiul se desfășoară de 8 ani. Din prima zi era evident că va dobândi noi etape, Scale și va fi rezolvată numai pe câmpul de luptă.

“Desigur, lumea de astăzi nu poate exista fără diplomație, relații diplomatice. Dar toate bătăliile de pe câmpul de luptă vor fi decisive. Armata ucraineană este cea care va decide victoria în acest război”, a adăugat Zhorin.

Amintiți-vă că ministrul Apărării Alexei Reznikov a avertizat că ne așteaptă săptămâni extrem de dificile. Ucraina intră într-o nouă fază a războiului, care va fi pe termen lung.anterior, ministrul adjunct al Apărării al Ucrainei, Anna Malyar, a declarat că mai multe săptămâni extrem de dificile sau chiar luni așteaptă țara noastră în așteptarea asistenței armate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *