Săptămâna viitoare va fi dificilă în ceea ce privește atacurile teroriste și sabotajul, pentru care rușii vor transfera în mod tradițional responsabilitatea către Ucraina.

Acest lucru a fost avertizat de către un jurnalist militar, ex-vorbitor al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina Vladislav Seleznev, scrie “azi”.

În context, el a menționat situația din Transnistria, de unde este posibil un potențial atac al rușilor. Seleznev a reamintit ,de asemenea,” data sacră ” pentru Putin și regimul său – 2 mai. În această zi, în 2014, un incendiu la scară largă cu victime a avut loc în Casa Sindicatelor din Odessa-propaganda va încerca să bată această dată pentru a crea tensiuni în partea de sud a Ucrainei.

În acest sens, inamicul a început să bombardeze infrastructura regiunii Odessa, deteriorând podul din zona Zatoka. Potrivit expertului, acest lucru complică semnificativ logistica pentru armată.

“Avem ceva de îngrijorat, dar TRO, APU de la granița moldo-ucraineană poate răspunde în mod adecvat provocărilor autorităților așa-numitei “Republici Pridnestroviene”. Amintiți-vă Crimeea și ORDLO, același scenariu, aceleași manuale. Rămâne pentru noi să ne facem singuri”, a rezumat Seleznev.

După cum a relatat anterior UNIAN, președintele moldovean Maia Sandu a recunoscut că multă vreme nimeni nu a acordat atenția cuvenită sectorului de apărare. Drept urmare, țara a rămas fără protecție militară.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.