Vladimir Putin ar dori să ajungă la Odessa, dar a fost oprit de armata Ucrainei, crede Mikhail Kasyanov/foto de REUTERSVladimir Putin ar dori să ajungă la Odessa, dar el a fost oprit de armata ucraineană, Mikhail Kasyanov crede/REUTERS foto

Fostul prim-ministru al Federației Ruse, politicianul de opoziție Mikhail Kasyanov consideră că președintele rus Vladimir Putin în Ucraina ar dori să ajungă la Odessa, dar a fost oprit de Forțele Armate ale țării noastre.

Șeful Rusiei în următoarele luni poate ajusta în orice mod posibil propaganda la faptul că toate obiectivele ar fi fost atinse pe teritoriul ucrainean, a declarat opoziționistul în timpul unui interviu cu jurnalistul Dmitry Gordon, fondatorul publicației Gordon.

“…Cred că Putin ar dori să ajungă la Odessa, dar trupele ucrainene l – au oprit-nu a putut veni la Nikolaev”, a menționat interlocutorul.

Amintiți-vă că armata rusă a invadat teritoriul ucrainean dimineața devreme, pe 24 februarie, fără a declara război. Autoritățile ruse au numit acțiunile trupelor țării lor o ” operațiune specială “presupusă pentru” demilitarizarea “și” denazificarea ” statului nostru.

Oponenții au tras din diferite arme atât asupra infrastructurii militare, cât și a celei civile. Peste 20 de mii de oameni au devenit victime ale dușmanilor numai în Mariupol, Regiunea Donetsk.

La sfârșitul lunii iunie, Vladimir Putin a declarat că scopul final al acțiunilor trupelor ruse pe pământul nostru este presupusa “protecția Donbass și crearea condițiilor care garantează securitatea Rusiei.” Dușmanii nu au reușit să captureze întregul teritoriu al regiunilor Donetsk și Luhansk.

Mai târziu, Mikhail Kasyanov a spus că rușii vor începe să se “trezească” și să-și reconsidere atitudinea față de regimul Putin din cauza faptului că luptele din Ucraina au continuat.

ajutorul lui UNIAN. Mikhail Kasyanov a fost șeful Guvernului Federației Ruse în perioada 17 mai 2000-24 februarie 2004. Fostul oficial este președinte al Partidului PARNAS din 5 iulie 2015.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *