copiii și femeile sunt evacuate din Nikolaev/fotografia serviciului de urgență de Stat

În Nikolaev, care este bombardat Cinic de ocupanții de la “Grads” și “Hurricanes”, are loc evacuarea civililor. Printre ei s-au speriat copii mici și femei care abia țineau lacrimile.

“Sperăm că foarte curând rudele noastre se vor întoarce acasă în patria lor pașnică”, a scris serviciul de urgență de stat și a atașat fotografiile corespunzătoare procesului de evacuare.

Apropo, rușii încă nu pot trece la Nikolaev. Apărătorii țin ferm apărarea orașului, în timp ce “a doua armată a lumii” continuă să ne calce în picioare pământul, bombardând simultan clădiri rezidențiale private și cu mai multe etaje. Din cauza acțiunilor “eliberatorilor”, mulți oameni au rămas fără acoperiș peste cap.

 Fotografie de urgență Fotografie de urgență Fotografie de urgență fotografia serviciului de urgență de Stat

reamintim că trupele ruse au intrat în Ucraina în dimineața devreme a zilei de 24 februarie. 

În primul rând, inamicul a început să bombardeze instalațiile militare și apoi a atacat așezările pașnice. În special, bombele inamice au căzut pe Kiev, Kharkiv, Chernihiv și Mariupol.

Potrivit Oficiului Înaltului Comisar al ONU pentru Drepturile Omului, începând cu 9 martie, 474 de civili din Ucraina au fost uciși de la începutul războiului, dar pierderile reale sunt probabil mai mari.

Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a împărtășit pe 9 că peste 12 mii de dușmani și o mulțime de echipamente inamice au fost deja distruse în statul nostru.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.