Macron poate anunța furnizarea de arme suplimentare Ucrainei/fotografia lui Cezar/grupul Nexter ACSMacron ar putea anunța furnizarea de arme suplimentare Ucrainei/fotografie cu arme autopropulsate CAESAR/grupul Nexter

Franța ar putea anunța furnizarea de arme suplimentare Ucrainei în următoarele săptămâni. Vorbim despre obuziere autopropulsate Caesar.

Potrivit postului de televiziune Europa 1, președintele Emmanuel Macron ar putea conveni asupra furnizării a încă 6 obuziere, aceeași sumă primită anterior de Ucraina.

“Emmanuel Macron ar putea anunța o nouă livrare a încă 6 piese de artilerie în timpul unei călătorii pe care o poate face în câteva săptămâni. Aceste arme ar trebui scoase din nou din depozitele armatei, care va avea doar 64 de unități din aceste arme”, se arată în raport.

Citește și:  Arma autopropulsată Dita: cel mai recent sistem de artilerie din Republica Cehă, de care APU este interesat - caracteristici și capacități Pistol autopropulsat Dita: cel mai recent sistem de artilerie din Republica Cehă, de care este interesat APU – caracteristici și capacități livrările de artilerie occidentale către Ucraina vor schimba războiul-Washington Post Aprovizionarea cu artilerie occidentală a Ucrainei va schimba războiul-Washington Post  Arestovich a numit punctele slabe ale armatei ruse și avantajul APU Arestovich a numit punctele slabe ale armatei ruse și avantajul APU

Potrivit unui raport de pe site-ul Palatului Elysee, în timpul unei conversații telefonice, președintele francez L-a întrebat pe președintele ucrainean Volodymyr Zelensky despre ultimele evoluții de pe front, precum și despre nevoile Ucrainei de echipament militar, sprijin politic și financiar și asistență umanitară.

“Macron i-a spus președintelui Zelenski că Franța rămâne mobilizată pentru a satisface nevoile Ucrainei, inclusiv armele grele”, se arată în declarație.

Președinții au convenit să mențină contacte cu privire la cererea Ucrainei de aderare la UE.

După cum a spus Zelensky în discursul său de seară, Ucraina continuă să lucreze activ în toate țările UE, “astfel încât situația privind candidatura pentru statul nostru să fie percepută în mod egal acolo – în vest, în est, în nord și în sudul Uniunii Europene.”

“Majoritatea europenilor sprijină integrarea Ucrainei. Și dacă europenii o susțin, atunci politicienii care încă se îndoiesc în unele țări nu ar trebui să se opună oamenilor, societății și chiar cursului istoriei europene”, a spus președintele.

După cum a raportat UNIAN, Franța a transferat deja Caesar ACS în Ucraina. APU a demonstrat anterior cum obuzierele autopropulsate Caesar au bătut ocupanții ruși pe front.

ajutor UNIAN. Caesar este un sistem de artilerie autopropulsat de nouă generație. Vă permite să atingeți ținte inamice la o distanță de 20 km sau mai mult de linia frontală cu o precizie ridicată. Artileria, rezervele și punctele de control inamice sunt de obicei situate la această distanță. Distrugerea lor reduce potențialul ofensiv al inamicului.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.