falsFregata rusă amenință Ucraina în Marea Neagră/ilustrație a Ministerului Apărării al Federației Ruse

în Marea Neagră, o fregată de rachete inamice continuă să amenințe Ucraina.

Acest lucru a fost anunțat de reprezentantul comandamentului operațional “Sud” Vladislav Nazarov.

“În Marea Neagră, locația forțelor inamice nu a suferit modificări semnificative. Fregata de rachete continuă să țină teritoriul Ucrainei sub amenințarea unui atac. Situația generală din regiunea Odesa este stabilă și controlată. Nu au existat schimbări semnificative în activitățile și poziția grupului operațional al trupelor ruse în Transnistria”, a spus el.

Potrivit lui, populația ar trebui să adere la algoritmii acțiunilor în caz de alarme de aer, să nu se expună pericolului pe coastă.

Citește și:  rachetele rusești lovesc depozitele de petrol în două zone: daune calculate (foto) Lovituri de rachete rusești asupra depozitelor de petrol în două domenii: daune calculate (foto) inamicul deține două fregate cu 16 calibre în Marea Neagră - Statul Major General Inamicul deține două fregate cu 16 “Calibre” în Marea Neagră – Statul Major General  Harpoon anti-ship missile din Danemarca pentru APU: ce se poate scufunda și cum va schimba regulile jocului pe Marea Neagră Racheta anti-navă harpon din Danemarca pentru AFU: ce se poate scufunda și cum va schimba regulile jocului pe Marea Neagră ce se întâmplă acum în Odessa: cronica războiului din oraș pe 23 aprilie Ce se întâmplă acum în Odessa: cronica războiului din oraș pe 23 aprilie  nava amiral a Marinei Ruse amiralul Makarov sa mutat din Sevastopol Nava amiral a flotei Federației Ruse “amiralul Makarov” sa mutat din Sevastopol

După cum a raportat UNIAN, pe 13 mai, toate submarinele active ale Flotei Mării Negre au ieșit în mare din Sevastopol ocupat de Rusia. În Golful sudic, danele lângă care stau de obicei submarinele erau goale.

Zilele trecute, comanda operațională” Yug ” a raportat că navele amfibii mari și transportatorii de rachete de croazieră continuă să manevreze în Marea Neagră: mai mult de o duzină și jumătate de proiectile mortale sunt gata de utilizare.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.