frontul din Ucraina se întindea mai mult de 2,5 mii km-Zelensky /photo GurFrontul din Ucraina s-a întins pe mai mult de 2,5 mii km-Zelensky/foto GUR

acum lățimea frontului nostru este deja mai mare de 2,5 mii de kilometri,

Acest lucru a fost declarat de președintele Vladimir Zelensky în Telegram.

“Avem de-a face cu răul absolut. Și nu avem de ales decât să mergem mai departe. Eliberați întregul nostru teritoriu. Pentru a disloca ocupanții din toate regiunile noastre. Și deși acum lățimea frontului nostru este deja mai mare de 2, 5 mii de kilometri, simte că inițiativa strategică este încă a noastră”, a spus el.

Citește și:  fără odihnă, somn și tăcere: Garda Națională a arătat un fragment al bătăliei din Severodonetsk “Fără odihnă, somn și tăcere”: Garda Națională a arătat un fragment al bătăliei din Severodonetsk Ministerul Justiției a arătat o tabără pentru prizonierii de război ruși (foto) Ministerul Justiției a arătat o tabără pentru prizonierii de război ruși (foto) ocupanții vând în mod activ piese de schimb furate din echipamentul lor militar-intelligence Ocupanții vând în mod activ piese de schimb furate din echipamentul lor militar-informații

După cum a scris UNIAN, la începutul lunii iunie, comandantul-șef al Forțelor Armate din Ucraina, Valery Zaluzhny, a raportat că lățimea frontului este de 2.450 km, dintre care 1.105 km se luptă activ. 

Primarul din Melitopol, Ivan Fedorov, a declarat că linia frontală a avansat 10 kilometri în direcția Zaporozhye.

“Sunt sigur că în următoarele săptămâni orașul Herson va fi eliberat de armata noastră eroică. Aceeași situație este în direcția Melitopol. Forțele noastre armate au avansat deja la mai mult de 10 kilometri de Zaporozhye spre Melitopol”, a spus el.

comandantul diviziei Azov Rodion Kudryashov a confirmat că în regiunea Zaporozhye AFU se îndreaptă spre acțiuni ofensive. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *