Arme cu rază lungă de acțiune ar facilita foarte mult curățarea orașului de invadatori  v-variant.com.ua Arme cu rază lungă de acțiune ar facilita în mare măsură de curățare a orașului de la invadatori v-variant.com.ua

armata ucraineană va putea elimina rapid ocupanții ruși din Severodonetsk dacă vor primi arme cu rază lungă de acțiune din Vest.

acest lucru a fost anunțat de șeful regiunii Luhansk Serghei Gaidai în aerul teledonului. 

Potrivit lui Gaidai, în prezent ocupanții lovesc zona industrială, care este controlată de forțele armate. Dacă armata primește armele potrivite, va câștiga duelul de artilerie de la ruși.

“Rușii se țin de tactica lor primitivă: bombardarea grea a artileriei, încercările ulterioare de a străpunge. Același lucru s-a întâmplat și în Rubezhny și Popasna deja distruse. Inamicul lovește zona industrială pe care o controlăm cu putere. Dacă obținem rapid arme occidentale cu rază lungă de acțiune, atunci va începe un duel de artilerie. Sovieticii pierd în fața Occidentului, iar apărătorii noștri vor putea curăța Severodonetsk în două sau trei zile”, a subliniat Gaidai.

Potrivit acestuia, luptele de stradă continuă în oraș. Rușii nu controlează autostrada Lisichansk-Bakhmut, dar o atacă constant.

Citește și:  bătăliile pentru Severodonetsk: Arestovich a povestit cum ocupanții și-au schimbat comportamentul Luptele pentru Severodonetsk: Arestovich a spus cum ocupanții și-au schimbat comportamentul soarta Donbass-ului ucrainean este decisă în Severodonetsk-Zelensky soarta Donbass – ului ucrainean este decisă în Severodonetsk-Zelensky

După cum a raportat UNIAN, expertul militar Oleg Zhdanov a spus că faptul că rușii transferă forțele din direcția Zaporozhye a frontului în alta sugerează că vor să cucerească Severodonetsk.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.