soldații ucraineni au arătat cum au aruncat în aer poduri în Regiunea Luhansk pentru a perturba planurile ocupanților/screenshot soldații ucraineni au arătat cum au fost aruncate în aer poduri în Regiunea Luhansk pentruSoldații ucraineni au aruncat în aer poduri strategice în Regiunea Luhansk pentru a împiedica invadatorii ruși să avanseze pe Severodonetsk și Lysychansk. Garda Națională a arătat cum a avut loc operațiunea.

Videoclipul a fost lansat de brigada de reacție rapidă a Gărzii Naționale a Ucrainei.

Operațiunea de aruncare în aer a podurilor a fost efectuată de soldații acestei brigăzi împreună cu forțele speciale ale forțelor de Operațiuni Speciale (SSO) și SBU.

“Pentru a opri ofensiva forțelor de ocupație asupra Severodonetsk și Lisichansk, podurile au fost aruncate în aer pe un mesaj cheie venind de la Rubezhnoye”, se spune în raport.

Soldații au reamintit că demolarea podurilor a ajutat la protejarea Kievului și va oferi, de asemenea, Ucrainei avantaje în apărarea Centrului regional controlat din Regiunea Luhansk.

Citește și:  Zelensky: forțele armate ucrainene întorc regiunea Kharkiv și restrâng eforturile disperate ale Federației Ruse în Donbas Zelensky: forțele armate ucrainene reveni regiunea Kharkiv și restrânge eforturile disperate ale Federației Ruse în Donbas  armata rusă a încercat să pătrundă în zona Avdiivka, dar APU deține poziții-Kirilenko Armata rusă a încercat să străpungă în zona Avdiivka, dar APU deține poziții-Kirilenko  Armata Rusă încearcă să stabilească controlul deplin asupra Drobyshev și să blocheze estuarul Armata Rusă încearcă să stabilească controlul deplin asupra Drobyshev și să blocheze estuarul  în Slavyansk, trupele rusești avansează pe Dolgenkoe În Slavyansk, trupele rusești avansează pe termen lung  voluntarul a numit două greșeli tragice ale Ucrainei în războiul cu Rusia Voluntarul numit două “greșeli tragice” ale Ucrainei în războiul cu Rusia

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, în regiunea Donetsk, inamicul continuă să avanseze în direcțiile Limansky, Severodonetsk, Bakhmut, Avdeevsky și Kurakhovsky. În direcțiile Bakhmut și Severodonetsk, trupele rusești au concentrat până la 15 elicoptere în regiunea Luhansk pentru a oferi sprijin aerian pentru ofensivă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.