Garda Națională a arătat distrugerea ocupanților din Regiunea Luhansk/ecran videoGarda Națională a arătat distrugerea ocupanților din Regiunea Luhansk/ecran video

În Regiunea Luhansk, ocupanții ruși desfășoară depozite de forță de muncă și muniție direct în zonele rezidențiale ale orașelor. Apărătorii ucraineni îi distrug cu măiestrie.

Militarii din Brigada de reacție rapidă a Gărzii Naționale a Ucrainei au demonstrat modul în care acestea dau lovituri precise asupra țintelor militare ale ocupanților.

“Distrugerea ocupanților și” kiturile lor de luptă ” în Regiunea Luhansk continuă. Inamicul distruge totul cu teama că ar putea exista un apărător ucrainean acolo și împușcă civili, apoi inventează că era militar ucrainean deghizat. Sarcina noastră este să distrugem depozitele de muniții și acumulările inamice cât mai precis posibil, astfel încât să nu poată continua ofensiva și să ucidă ucrainenii”, a menționat Garda Națională.

Videoclipul arată cum gardienii naționali distrug locația Rashistului și depozitul de muniții, pe care l-au plasat printre cartierele rezidențiale, cu lovituri precise.

Reamintim, după cum sa raportat în Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina, începând cu 3 iunie, armata ucraineană a eliminat încă 100 de ocupanți ruși într-o zi. Din 24 februarie, un total de 30 de mii 950 de militari ruși au fost distruși.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *