Gauleiter din Melitopol demisionează /screenshot Gauleiter din Melitopol demisionează /screenshot

Colaboratorul Galina Danilchenko, care a fost pus la conducerea Melitopol de către invadatori, refuză poziția ei. Gauleiter se teme pentru viața lui.

Acest lucru este raportat de către publicația locală Ria Melitopol

Se remarcă faptul că Danilchenko a declarat că vrea să renunțe la postul de așa-numit șef al administrației militare-civile după ce un fals “guvernator” a fost aruncat în aer în orașul ocupat temporar.

În același timp, Danilchenko a primit condiția ca ea să poată demisiona doar prin predarea serviciilor speciale din Ucraina.

Citește și:  descoperirea ucraineanului Mi-8 către Azovstal :au apărut imagini unice ale zborurilor către Mariupol (video) Descoperire a Ucrainei Mi-8 la Azovstal: au apărut imagini unice ale zborurilor către Mariupol (video) Putin a stabilit datele pentru capturarea regiunilor Donetsk și Luhansk: mass-media a aflat datele Putin a stabilit datele pentru capturarea regiunilor Donetsk și Luhansk: mass-media a aflat datele

Potrivit rapoartelor neconfirmate, o mașină cu Danilchenko se deplasa în spatele mașinii “guvernatorului”, care a fost aruncată în aer. În acest sens, se crede că explozivii ar fi putut fi destinați lui Gauleiter.

După cum a raportat UNIAN mai devreme, în dimineața zilei de 30 mai, s – a auzit o explozie puternică în centrul Melitopolului ocupat în zona de reședință a gauleiterului din regiunea Zaporozhye din Rusia-fostul deputat al Poporului Yevgeny Balitsky. Potrivit rapoartelor mass-media, explozia a avut loc la 7:50. Locuitorii din Melitopol care locuiesc în apropierea străzilor Eroilor din Ucraina, Pyotr Doroshenko, Bogdan Khmelnitsky au avut ferestre și pereți în casele lor tremurând. 

Ulterior, presa locală a raportat că, după explozie, răniții au fost transportați pe tărgi ca urmare a exploziei. Anterior, se știe că victima Evgenia Zaitseva este fiica regretatului Oleg Balitsky, fratele pseudo-guvernatorului Evgeny Balitsky. 

primarul orașului ocupat temporar, Ivan Fedorov, a spus că există două versiuni ale celor întâmplate – curățarea colaboratorilor de către ocupanții ruși sau munca partizanilor ucraineni.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.