mișcarea de rezistență partizană Pro-ucraineană față de ocupanți își continuă lupta activă/foto ua.depositphotos.comMișcarea de rezistență partizană Pro-ucraineană față de ocupanți își continuă lupta activă/foto ua.depositphotos.com

Gauleiterii apelează la conferințe de presă și se plâng că sunt împiedicați să lucreze de partizanii ucraineni în melitopolul ocupat temporar.

Acest lucru a fost anunțat de către primarul de Melitopol Ivan Fedorov pe aer de informații Teleton.

Potrivit acestuia, mișcarea de rezistență partizană Pro-ucraineană față de ocupanți își continuă lupta activă.

“Principala recunoaștere a faptului că forțele de rezistență operează pe teritoriul ocupat este că Gauleiterii înșiși își convoacă conferințele de presă pentru mass-media lor de propagandă și spun că sunt împiedicați să lucreze de partizanii din orașul Melitopol. Pentru noi, toți ucrainenii, este, de asemenea, o mărturisire că se pun în închisoare. Astăzi, Gauleiterii au arestat unul dintre vorbitorii-propagandiști ai Federației Ruse și l-au pus în închisoare”, a spus Fedorov.

El a adăugat că recent, potrivit rapoartelor locale, s-au auzit explozii în apropierea melitopolului ocupat.

“Cu câteva ore în urmă, exploziile au început lângă Melitopol – în partea de sud a orașului. Explozii puternice au început în Akimovka. Acum clarificăm ce este”, a explicat Fedorov.

Citește și:  un om uitat de istorie: Podolyak a răspuns amenințărilor ridicole ale lui Medvedev despre Judecata de apoi “Un om uitat de istorie”: Podolyak a răspuns amenințărilor ridicole ale lui Medvedev despre “doomsday”  O mare navă de aterizare a Flotei Baltice a fost văzută în Sevastopolul ocupat (foto) O mare navă de aterizare a Flotei Baltice a fost văzută în Sevastopol ocupat (foto)  eșec și pierderi: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat Ofensivele greșite ale rușilor Eșec și pierderi: Statul Major General al Forțelor Armate din Ucraina a raportat despre Ofensivele capricioase ale rușilor

anterior, UNIAN raportase deja că ocupanții din Melitopol colectau date despre Patrioții Ucrainei și se pregăteau pentru un pseudo-referendum.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *