capturarea completă a Mariupol este acum obiectivul principal al agresorului/foto REUTERS

Ocupanții ruși încearcă acum să captureze Mariupol, după care vor transfera forțe de acolo în direcțiile regiunilor Donetsk și Luhansk pentru a avansa mai departe, inclusiv spre sud.

Această opinie a fost exprimată de generalul” Apostrof ” al Armatei Ucrainei, șeful Serviciului de Informații Externe al Ucrainei (2005-2010) Nikolay Malomuzh.

Potrivit acestuia, acum inamicul concentrează forțele principale, efectuând atacuri preliminare de recunoaștere și recunoaștere prin luptă.

“Atacurile revoluționare sunt în curs de desfășurare în anumite zone din regiunile Donețk și Luhansk, unde se crede că sistemul de apărare al Ucrainei poate fi încălcat. Dar concentrarea trupelor principale, cred, este încă înainte. Aceasta va fi o concentrare de trupe care trec prin teritoriul Rusiei, prin Donetsk și Lugansk, și deja în nord și în Belgorodse formează noi formate ale Forțelor Armate. Acestea sunt cele care s-au mutat din regiunile Kiev, Chernihiv și Sumy și noi rezerve care sunt trase nu numai din districtele federale sudice și centrale ale Federației Ruse, ci și din Orientul Îndepărtat, din Ural. Vedem că formatul este în creștere”, a spus generalul.

1 ” Pentru Putin este acum Mariupol, pentru că este un simbol al statorniciei soldaților ucraineni, notează Malomuzh.

“Poate Putin a spus să nu ia cu asalt Azovstal, dar există un bombardament, există atacuri constante. Sarcina în fața armatei ruse este de a captura Mariupol și apoi de a transfera forțele principale de acolo în direcțiile regiunilor Donetsk și Luhansk pentru a desfășura în mod eficient operațiuni ofensive. Pe de altă parte, nu trebuie să uităm de Direcția Izyum, care este extrem de importantă astăzi pentru desfășurarea “operațiunilor speciale” ale agresorului pentru a înconjura Forțele Armate ale Ucrainei, efectuând atacuri de pe flancuri. Și, desigur, acesta este sudul Ucrainei, unde inamicul are pierderi semnificative astăzi”, sugerează el.

Anterior, UNIAN a raportat deja că ministrul rus al Apărării, Serghei șoigu, l-a mințit pe președintele țării agresoare, Vladimir Putin, despre confiscarea lui Mariupol. Apărătorii orașului au reacționat imediat la acest raport cu date despre distrugerea echipamentului ocupanților.

În același timp, Putin a ordonat ministrului său să anuleze asaltul lui Azovstal, deoarece este”nepractic Cu toate acestea, mai târziu a devenit cunoscut faptul că bombardarea și bombardarea teritoriului Azovstal avea loc în oraș chiar în acel moment.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.