Războiul din Ucraina poate intra într-unul prelungit cu o singură condiție/facebook.com/GeneralStaff.ua Războiul din Ucraina se poate transforma într-unul prelungit cu o singură condiție/facebook.com/GeneralStaff.ua

Războiul din Ucraina se poate transforma într-unul prelungit. Există o condiție pentru asta astăzi.

Acest lucru a fost declarat de fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, locotenentul general Igor Romanenko într-un interviu acordat lui OBOZREVATEL.

“Acest lucru (transformarea războiului într – unul prelungit-UNIAN) este posibil atunci când eficacitatea ajutorului occidental este insuficientă. Pierderile noastre sunt destul de semnificative, iar Ucraina nu va accepta noi pierderi de personal – și acestea pot fi zeci de mii de oameni. Apoi va exista o luptă pentru epuizare, se poate trece la anul următor și se poate opri la granițele ocupate vara”, a spus Romanenko.

Potrivit generalului, acum sarcina principală a Forțelor Armate din Ucraina este să stea în defensivă. Pe baza teoriei și practicii militare, este necesar să luptăm într-o operațiune defensivă până când inamicul este epuizat, dar nu are timp să se sapă bine, nu construiește structuri defensive. Atunci, notele generale, este necesar să lovești inamicul cu o contraofensivă.

“Dar avem întârzieri cu sosirea armelor occidentale, așa că nu văd încă posibilitatea unui astfel de scenariu. Cel mai probabil, inamicul va echipa poziții defensive, va merge în defensivă și ne vom construi încet rezervele. Pentru că obținerea unei arme nu este totul. Cu cât arma este mai modernă, cu atât este mai complexă și necesită mai mult timp pentru a stăpâni. Mai mult, avem nevoie de arme substanțiale – rachete, drone de atac, sisteme de apărare aeriană, aeronave”, a explicat generalul.

Romanenko este încrezător că APU va opri ofensiva și va lovi dacă vor câștiga un potențial bun. Dacă acest lucru nu se întâmplă, un război pozițional va începe cu aproape nici un progres cu succesele locale.

Citește și:  de la prima lovitură: APU a distrus postul de comandă al rușilor cu arme NATO (video) De la prima lovitură: APU a distrus postul de comandă al rușilor cu arme NATO (video) comandantul companiei TrO a explicat de ce rușii au eșuat lângă Kiev Comandantul companiei TrO a explicat de ce rușii au eșuat lângă Kiev partizanii ucraineni au aruncat în aer căile ferate din Melitopol - Mass-media În Melitopol, partizanii ucraineni au aruncat în aer căile ferate-mass-media ocupanții încearcă să înconjoare APU și să captureze complet trei zone - Ministerul Apărării Invadatorii încearcă să înconjoare APU și să captureze complet trei regiuni-Ministerul Apărării  Rusia nu și - a abandonat intenția de a oferi un coridor terestru către Crimeea - Venislavsky Rusia nu și-a abandonat intenția de a oferi un coridor terestru către Crimeea-Venislavsky

După cum a raportat UNIAN, războiul din Ucraina dezlănțuit de Rusia lui Putin poate continua în trei scenarii, potrivit generalului armatei Ucrainei, președinte al Serviciului de Informații Externe al Ucrainei (2005-2010) Nikolay Malomuzh.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.