care ar trebui să fie răspunsul Ucrainei la atacurile cu rachete ale Federației Ruse?/fotografie UNIAN

Fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate ale Ucrainei, generalul locotenent Igor Romanenko a comentat informația că loviturile de rachete asupra Kievului sunt o încercare a Federației Ruse de a perturba furnizarea de arme occidentale.

După cum a spus Romanenko într-un interviu acordat Observer, grevele asupra capitalei ucrainene au fost efectuate nu numai pentru a împiedica livrarea ajutorului.

“Obiectele care au fost alese indică nu numai aceste circumstanțe-pentru a perturba rutele logistice de-a lungul cărora vine echipamentul”, a menționat generalul.

În plus, el este convins că loviturile de rachete ale Federației Ruse asupra orașelor ucrainene sunt încercări de a forța conducerea țării noastre în procesul de negociere.

“Cum putem rezista la asta? Rușii au perceput, percep și vor percepe doar limba puterii. Și, prin urmare, este necesar să arătăm forța din partea noastră sub forma bombardării navelor, submarinelor, din care sunt lansate rachete și așa mai departe. Este necesară organizarea apărării aeriene și antirachetă”, a spus Romanenko.

De asemenea, el a atras atenția asupra faptului că Ucraina are nevoie de arme cu rază lungă de acțiune, cel puțin 300 km.

“Apropo, Taylor, fostul ambasador al SUA în Ucraina, este de acord cu acest lucru. El a spus că sursele amenințărilor trebuie distruse indiferent dacă se află pe teritoriul Ucrainei sau al Rusiei”, a rezumat locotenentul general.

După cum a raportat UNIAN, duminică dimineața, 5 iunie, au avut loc explozii în două raioane din Kiev. După cum a confirmat Klitschko, exploziile de la Kiev au avut loc în districtele Nipru și Darnitsky. Ocupanții au tras la uzina de reparații auto.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.