generalul American a cerut Occidentului să dea luptătorilor din Ucraina cât mai curând posibil/foto UNIANgeneral American am cerut Occidentului să dea luptătorilor din Ucraina cât mai curând posibil/foto UNIAN

Comandantul Gărzii Naționale din California (SUA), generalul-maior David Baldwin, a cerut Occidentului să ia în considerare posibilitatea transferului de avioane de luptă în Ucraina cât mai curând posibil.

Potrivit Politico, potrivit armatei, aeronavele Mig fabricate de sovietici ar putea fi soluția optimă în viitorul apropiat, dar pentru viitor trebuie să ne gândim la analogii occidentali ulteriori.

“Mig-urile sunt cea mai bună soluție în viitorul apropiat, dar luptătorii americani sau occidentali sunt o opțiune care ar trebui explorată cât mai curând posibil”, spune Baldwin. 

El a subliniat că există multe lucruri bune în aeronavele MiG-29, deoarece aceștia (piloții militari ucraineni) sunt deja instruiți să le zboare.

Citește și:  lăudatul Rashist Su-35, MiG-29 distrus al Forțelor Aeriene ucrainene-ce fel de aeronavă este aceasta Lăudatul Rashist Su-35, MiG-29 distrus al Forțelor Aeriene ucrainene-ce fel de avion este acesta  Polonia a dat Ucrainei aproape toate piesele de schimb și muniția pentru MiG-29 Polonia a dat Ucrainei aproape toate piesele de schimb și muniția pentru MiG-29  trecerea la standardele NATO: Shmigal a spus despre transformarea forțelor armate în timpul războiului “Trecem la standardele NATO”: Shmigal a vorbit despre transformarea forțelor armate în timpul războiului

“Cu toate acestea, dacă vor folosi aeronave de tip occidental, atunci ar trebui să ia în considerare cu atenție discutarea numărului, tipului și capacităților aeronavelor care ar putea fi disponibile”, a adăugat generalul-maior american.

Anterior, Pentagonul, răspunzând la o întrebare de presă de ce discuțiile publice despre transferul avioanelor de luptă în Ucraina s-au oprit, a declarat că acum Forțele Armate ale Ucrainei au nevoie de alte arme. 

“Acum, din cauza a ceea ce se întâmplă în Donbass, cred că unul dintre motivele pentru care nu auziți prea multe despre asta este că Donbass este o bătălie de artilerie cu foc de rază lungă. Deci, unul dintre lucrurile despre care am vorbit cu aliații și partenerii este sistemele lor de artilerie, dintre care unele sunt mai familiare ucrainenilor, dintre care unele nu sunt la fel de familiare ca propriul nostru M-777. Dar încă discutăm astfel de oportunități cu aliații și partenerii”, a declarat John Kirby, purtător de cuvânt al Ministerului.potrivit ambasadorului Andrey Deshchitsa, negocierile privind transferul luptătorilor MiG-29 în Ucraina continuă.

După cum a raportat UNIAN, în timpul negocierilor cu partenerii occidentali, autoritățile ucrainene insistă că merită să începeți pregătirea piloților Forțelor Armate ale Ucrainei pe aeronavele occidentale cât mai curând posibil.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.