generalul American a remarcat că bătălia din Donbass va dura luni de zile  photo UNIANGeneralul American a menționat că bătălia de la Donbass va dura luni de zile foto UNIAN

Situația cu logistica militară din Ucraina se îmbunătățește în fiecare zi, în timp ce Rusia se deteriorează încet. De aceea, punctul culminant al luptelor din Donbas va veni în August.

despre acest TSN,  Comentând cu privire la rezultatele de 100 de zile de război pe scară largă a Rusiei împotriva Ucrainei, a declarat general-locotenent, fostul comandant al Forțelor Terestre americane în Europa Ben Hodges.

“Vor putea rușii să susțină luptele după August? Nu văd cum. Ei au probleme cu întreținerea (logistică – ed.), forța de muncă, transportul și echipamentele. Pur și simplu nu știu care este situația lor cu artileria și muniția pentru rachete. Știm că rămân fără arme de precizie. Dar nu sunt sigur de artileria și rachetele convenționale”, a spus Hodges.

generalul american a remarcat că bătălia de la Donbass va dura luni de zile, dar Rusia va culmina în August, iar APU va lansa o contraofensivă în septembrie.

Citește și:  Războiul din Ucraina: generalul american a prezis când rușii vor trece punctul fără întoarcere Războiul din Ucraina: generalul american a prezis când rușii vor trece de punctul fără întoarcere operațiunea destabilizarea: ce acțiuni ar trebui așteptate de la Federația Rusă după o palmă din Vest Operațiunea “destabilizarea”: ce acțiuni ar trebui să se aștepte din partea Federației Ruse după o palmă în față din Occident

“Rămân optimist, pentru că războiul este un test al voinței. Și ucrainenii au o voință mai mare. Și acesta este un test de logistică. Și văd că situația logistică din Ucraina se îmbunătățește în fiecare săptămână, iar situația logistică din Rusia se deteriorează încet. Nu au nici aliați, nici prieteni”, a concluzionat el.

După cum a raportat UNIAN, pe 20 mai, Ben Gojes a spus că Rusia nu și-a putut atinge toate obiectivele, deși a provocat daune uriașe economiei ucrainene. Tot atunci a prezis că Ucraina va avea potențialul unei contraofensive și va putea stoarce forțele rusești înainte de septembrie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.