Gojes a remarcat că nu mai au capacitatea de a continua înainte photo UNIAN Gojes a menționat că nu au mai multe oportunități de a continua înainte photo UNIAN

în timpul războiului împotriva Ucrainei, armata rusă  și-a pierdut deja potențialul ofensiv.

Acest lucru a fost declarat de către locotenent General, fostul comandant al Forțelor Terestre americane în Europa Ben Hodges într-un interviu cu Ukrinform.

“În ciuda problemelor, rușii au încă un avantaj în artilerie și MLRS. Și pentru acest avantaj trebuie să plătească un preț mare (la Forțele Armate ale Ucrainei -. NN) cu toate acestea, în opinia mea, acest lucru este lor (armata rusă -. NN) ultima descoperire ofensivă. Ei nu mai au capacitatea de a merge mai departe. Soldații lor sunt epuizați, logistica lor este perturbată”, a spus Hodges.

În opinia sa, până la sfârșitul lunii August și, eventual, chiar mai devreme, forțele armate ruse nu vor putea face nimic, cu excepția bombardamentelor de artilerie.

După cum a raportat UNIAN, pe 2 iunie, generalul american Ben Hodges a menționat că bătălia din Donbass va dura luni de zile, dar Rusia va culmina în August, iar APU va trece la o contraofensivă în septembrie.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.