Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/fotografie facebook.com/GeneralStaff.ua Rusia suferă pierderi grele în luptele cu APU/foto facebook.com/GeneralStaff.ua

Generalul Bundeswehr retras Udo Oilig consideră că războiul dintre Rusia și Ucraina va fi lung.

el a spus despre acest lucru într-un interviu acordat DW.

“Va fi un război lung. Și nu văd nicio șansă ca în acest moment să se ajungă la o încetare a focului”, a spus el.

Potrivit lui Oilig, războiul se va încheia numai atunci când ambele părți sunt convinse că au obținut ceea ce și-au dorit.

“Pentru partea ucraineană, aceasta este păstrarea și protecția integrității teritoriale a țării în măsura maximă posibilă, pentru Rusia – realizarea faptului că cuceririle și noile acțiuni ale armatei ruse nu duc la succes, ci la pierderi umane și materiale foarte semnificative”, a explicat armata.

Citește și:  Purjările continuă în Rusia din cauza eșecului războiului din Ucraina-ISW “Epurările” continuă în Rusia din cauza eșecului războiului din Ucraina-ISW  în regiunea ocupată Kherson, rușii promit să returneze conexiunea până la sfârșitul lunii iulie În regiunea Herson ocupată, rușii promit să returneze conexiunea până la sfârșitul lunii iulie denazificatoarele de ceainic și aragaz lent au fost capturate lângă Severodonetsk (foto) Lângă Severodonetsk, au fost capturate” denazificatoarele ” unui ceainic și ale unui aragaz lent (foto)

Numai atunci când, a continuat Oilig, echilibrul rezultatelor de ambele părți va duce la faptul că armata rusă nu își va mai vedea obiectivele nici măcar de la distanță realizabile, atunci va veni momentul în care va fi posibil să ne gândim la o încetare a focului. 

“Conform evaluării mele, armata ucraineană nu va fi de acord cu o încetare a focului dacă este necesar să sacrificăm o mare parte din teritoriul țării pentru aceasta”, a adăugat armata.

război în Ucraina: date curente

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Luptele acerbe pentru Severodonetsk continuă în prezent. Ieri, pe 21 iunie, trupele ruse au ocupat o serie de sate din apropiere.

Potrivit analiștilor de la Institutul American pentru studiul războiului, în săptămâna următoare Federația Rusă va încerca să atace Lisichansk. După cum notează Statul Major General, invadatorii se apropie deja de oraș, teritoriul este sub foc.

În plus, rușii încearcă să reia Ofensiva asupra Slavyansk. 

Belarus ajută, de asemenea, agresiunea lui Putin. Armata ucraineană a observat că Forțele Republicii efectuau recunoaștere la granița cu țara noastră. 

Dacă președintele Rusiei “pune presiune” pe Lukașenko pentru a intra în războiul împotriva statului ucrainean, armata belarusă poate forma o forță de grevă și poate începe ostilitățile active timp de o lună, au spus experții mai devreme.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.