Jirnov a explicat de ce Federația Rusă nu va putea captura Kiev/photo NV

Șeful administrației militare a orașului Kiev, generalul Nikolai Zhirnov, a declarat că rușii nu vor putea captura capitala. Chiar și toate resursele lor umane nu vor fi suficiente pentru acest lucru.

el a spus despre acest lucru într-un interviu cu NV.

Potrivit lui, există canoane militare pe care inamicul le cunoaște bine. Pentru a captura Kievul, rușii trebuie să creeze un inel interior și exterior de încercuire. Forțele celor care încearcă să ia Kievul ar trebui să fie de 5-7 ori mai mari decât cei care se apără.

“Trupele inelului interior ar trebui să ia cu asalt Kievul, iar cei care intră în inelul exterior ar trebui să asigure securitatea trupelor de deblocare. Kievul este un oraș mare, cu o infrastructură extinsă, unde au trăit peste 4 milioane de cetățeni înainte de război. Acum orașul are o grupare foarte mare de trupe, așa că acum, pentru a crea o grupare, inamicul trebuie să adune toate resursele umane disponibile și să le aducă la Kiev”, a spus Jirnov.

Șeful administrației militare a orașului Moscova a reamintit că, în timpul celui de-al doilea război mondial, a fost nevoie de 2 milioane de oameni și 42 de mii de butoaie de artilerie pentru a asalta Berlinul. Acum este extrem de dificil să creezi un astfel de grup care să asalteze Kievul, chiar și pentru o țară ca Rusia.

Zhirnov a menționat, de asemenea, că este foarte dificil să tragi, să manevrezi, să furnizezi muniție, alimente și combustibil la Kiev. Astfel de operațiuni rusești au fost eșecuri. În special, generalul a menționat experiența amară a Federației Ruse în orașele Cecenia și Siria.

potrivit șefului administrației militare, există o opțiune pe care inamicul vrea să înconjoare Kievul, să organizeze un asediu și să facă pur și simplu cereri politice.

generalul a adăugat că apărarea aeriană din capitală “vă permite să îndepliniți sarcini de apărare” și este completată și consolidată în fiecare zi.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.