Scholz a promis că Germania va avea cea mai mare armată din Europa/foto ua.depositphotos.com Scholz a promis că Germania va avea cea mai mare armată din Europa/foto ua.depositphotos.com Germania intenționează să creeze cea mai mare armată din Europa printre țările membre NATO.

Acest lucru a fost declarat de cancelarul German Olaf Scholz într-un interviu acordat ziarului Stuttgart Zeitung.

Potrivit acestuia, statul va aloca 100 de miliarde de euro pentru acest lucru. Cele mai multe dintre ele vor fi cheltuite pentru dezvoltarea și modernizarea forțelor aeriene.

La dispoziția agenției Reuters a fost un document privind distribuirea fondurilor, despre care a vorbit Scholz. Potrivit jurnaliștilor, 40,9 miliarde de euro sunt prevăzute pentru dezvoltarea forțelor aeriene. Germania intenționează să achiziționeze noi luptători Eurofighter și bombardiere de luptă F35 pentru a înlocui avioanele de luptă Tornado învechite. O parte din fonduri este, de asemenea, pentru dezvoltarea unui sistem de avertizare timpurie spațiu

19, 3 miliarde de euro vor fi alocate pentru dezvoltarea marinei, în special pentru achiziționarea de noi nave și submarine. Alte 16, 6 miliarde vor fi alocate pentru dezvoltarea forțelor terestre, inclusiv dezvoltarea de noi IFV-uri care să înlocuiască IFV-urile Marder.

Citește și:  în Germania, reproșează Asistența insuficientă pentru Ucraina: nu pot îndeplini toate dorințele În Germania, reproșează Asistența insuficientă pentru Ucraina: nu pot îndeplini toate dorințele obuziere FH70 pentru Ucraina din Italia: de ce sunt autopropulsate și care sunt caracteristicile lor Obuziere FH70 pentru Ucraina din Italia: de ce sunt autopropulsate și care sunt caracteristicile lor există dezacorduri între SUA, Europa și Ucraina cu privire la victoria în război-NYT Există dezacorduri între SUA, Europa și Ucraina cu privire la victoria în război-NYT  surprizele așteaptă Rusia: Reznikov a anunțat ce arme va primi Ucraina după Ramstein-2 Surprizele așteaptă Rusia: Reznikov a anunțat ce arme va primi Ucraina după Ramstein – 2  armata din Noua Zeelandă va învăța soldații ucraineni să folosească obuziere L119 Armata din Noua Zeelandă îi va învăța pe luptătorii ucraineni cum să folosească obuzierele L119

anterior s-a raportat că Germania va furniza Greciei vehicule de luptă pentru infanterie, astfel încât Guvernul de la Atena să poată transfera arme în stil sovietic Ucrainei.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.