Biber Tank/Bundeswehr photo Biber Tank/Bundeswehr photo

Germania va transfera 16 mașini de așezare a podurilor Biber în Ucraina.

Acest lucru este raportat de Ministerul German al Apărării pe Twitter.

“Pentru a sprijini în continuare forțele terestre ucrainene, ministrul German al Apărării Kristina Lambrecht a decis să livreze un lot de 16 pavele blindate Biber. Ele pot fi folosite pentru a depăși apa sau alte obstacole în luptă”, se spune în mesaj.

Site-ul Bundeswehr raportează că mașinile de așezare a podurilor Biber sunt construite pe șasiul tancurilor germane Leopard 1. Lungimea totală este de 22 de metri, greutatea este de 45,3 tone. Rezervorul este proiectat pentru doi membri ai echipajului – comandantul și șoferul. 

Citește și:  expertul a explicat pericolul submarinului nuclear rus BS-329 Belgorod (video) Expertul a explicat pericolul submarinului nuclear rus BS – 329 “Belgorod” (video) Mass-media a spus ce armă Occidentală puternică este un coșmar pentru ruși (video) Mass-media a spus Ce arme occidentale puternice coșmar ruși (video) Baykar va da AFU Bayraktar gratuit, pentru care polonezii au strâns bani Baykar va da APU” Bayraktar ” gratuit, pentru care polonezii au colectat bani

Ele sunt folosite atunci când trupele trebuie să traverseze rapid șanțuri și rezervoare, a căror lățime poate ajunge la 20 de metri. Podul de patru metri lățime permite transportul vehiculelor grele cu clasa de sarcină utilă MLC 50. 

Anterior, Ucraina a primit mai multe sisteme de rachete de lansare (MLRS) Mars II și obuziere autopropulsate din Germania.

Tot mai devreme, Bundestagul a cerut cancelarului Olaf Scholz să furnizeze direct arme Ucrainei.

după cum a raportat UNIAN, Ucraina negociază în prezent cu una dintre țările europene cu privire la furnizarea de tancuri de luptă Leopard germane pentru Forțele Armate.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.