Gordon i-a îndemnat pe bieloruși să se predea dacă Lukașenko îi trimite la război împotriva Ucrainei/captură de ecran video

Un cunoscut jurnalist ucrainean Dmitry Gordon a făcut apel la belaruși să nu meargă împotriva ucrainenilor, ci mai degrabă să se predea dacă Lukashenka îi împinge la război. Cei care se predau vor putea deveni cetățeni ai UE și, dacă doresc, vor primi arme pentru a lupta împotriva regimului Lukașenko.

Gordon a declarat Acest lucru în emisiunea “Ucraina 24”. 

“Profitând de această ocazie, vreau să mă adresez Belarusilor, pe care îi iubesc foarte mult. Acest popor îndelung răbdător este în inima mea. Dragi belaruși, de îndată ce liderul tău tulburat te abandonează pentru a lupta cu ucrainenii, treci granița și predă-te imediat. Nici să nu vii la noi. Renunță imediat. Veți primi o existență minunată. Cine vrea să devină cetățean al UE va fi cetățean al UE. Cine vrea să lupte împotriva lui Lukashenka– vă vom da arme. Renunțați imediat, nu mergeți împotriva ucrainenilor”, a spus Dmitry Gordon. 

În același timp, el a dat asigurări că cei care vin în Ucraina cu războiul vor fi distruși. 

“Suntem bine înarmați, avem o cantitate imensă din cele mai recente arme occidentale. Vom ucide pe toți cei care vin pe teritoriul nostru cu un război. Toată lumea. Prin urmare, să Lukashenka nici măcar nu se gândească. Dacă o face, îl vom ataca pe el și pe cei pe care îi trimite în toate direcțiile. Avem destulă putere, avem destulă determinare, avem destule arme. Cauza noastră este corectă și vom câștiga”, a subliniat Gordon.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.