Gordon este convins că podul va fi distrus/foto de REUTERSGordon este convins că podul va fi distrus/foto de REUTERS

jurnalistul Dmitry Gordon prezice că podul peste strâmtoarea Kerci (Podul Crimeei) va fi distrus.

El a spus acest lucru într-un interviu cu Vasily Golovanov.

“Am sentimentul că viteazul nostru APU îl va bombarda și va face ceea ce trebuie. Indiferent de modul în care acest pod este protejat și este protejat foarte mult, scafandri, apărare aeriană, instalații speciale, sateliți, diavol și diavol, rușii doresc cu adevărat să fie păstrat. Trebuie să înțelegem că armele sunt aduse peste acest pod din Rusia continentală pentru a ne ucide soldații. Prin urmare, mai devreme sau mai târziu acest pod se va scufunda, ca întreaga Rusie”, a spus el.potrivit lui Gordon, Ucraina are suficiente forțe pentru a îndeplini o astfel de sarcină. 

“Dacă am putea scufunda crucișătorul de nescufundat Moskva, flagship-ul Flotei Mării Negre, cea mai bună navă a întregii flote rusești, atunci, crede-mă, va fi mai ușor să facem față podului Crimeei. Vreau cu adevărat să fie bombardat Podul Crimeei, toate aerodromurile de unde decolează avioanele lor nenorocite pentru a bombarda orașele noastre, toate depozitele de petrol de unde iau combustibil pentru Maz-uri ruginite, camioane Kamaz, transportoare blindate și alte murdării”, a adăugat jurnalistul.

Gordon a subliniat, de asemenea, că Ucraina, spre deosebire de armata rusă, nu luptă împotriva civililor, deci nu va ucide și tortura rușii pașnici.

perspectivele pentru distrugerea podului Crimeea

După cum a raportat UNIAN mai devreme, fostul șef adjunct al Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, locotenentul general Igor Romanenko, a declarat că este posibil ca Ucraina să nu poată distruge întregul pod, dar teoretic la momentul potrivit este posibil să lovească atunci când trupele mărșăluiesc pe el.

La 21 aprilie, secretarul Consiliului Național de securitate și apărare, Alexey Danilov, a comentat posibilitatea ca Ucraina să atace Podul Crimeei, care leagă Federația rusă de peninsula ocupată temporar de aceasta.

Kremlinul a văzut în declarația lui Danilov despre atacul de pe Podul Crimeei un ” anunț al unui atac terorist Peskov a spus că în declarația părții ucrainene “există multe semne de acte supuse verificării legale și pedepsei ulterioare.”

Alexey Arestovich a comentat, de asemenea, posibilitatea unei greve pe Podul Crimeei. Consilierul șefului PO consideră că în prezent nimic nu amenință construcția ilegală.

Zilele trecute, Reprezentanța Președintelui Ucrainei în Republica Autonomă Crimeea a raportat că Federația Rusă ar putea pregăti o provocare pe Podul Crimeei sau ar încerca să o descarce pentru transferul de trupe.

După aceea, teroristul Girkin a confirmat în blogul său YouTube că Forțele Armate ucrainene au posibilitatea de a lovi Podul Crimeei dacă Rusia face ceva cu podurile din Ucraina continentală. Cuvintele sale au provocat panică în rândul rușilor.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.