Gordon a mers pe Putin și propagandiștii săi/captură de ecran a videoclipului

Jurnalistul și bloggerul ucrainean Dmitry Gordon a spus că Rusia modernă s-a transformat în Germania Nazistă. El crede că propaganda rusă și dictatorul Vladimir Putin au jucat un rol decisiv.

Gordon a povestit despre asta pe Navalny Live.

“Odată nu am putut înțelege mult timp cum la sfârșitul anilor 1930 a fost posibilă zombificarea Marii națiuni germane, națiunea Goethe, Schiller, Beethoven… cum ar putea milioane de oameni să fie zombificați. Putin este Hitler al vremurilor noastre”, a spus Gordon.

Jurnalistul a menționat că milioane de ruși cred sincer în minciunile despre “naziștii din Ucraina”, deoarece aceste prostii au fost repetate de ani de zile de propagandiștii ruși, în special Solovyov, Simonyan, Skabeeva, Kiselyov și alții.

Gordon a menționat că probabil rafturile goale, cardurile blocate, restricțiile la intrarea în țările civilizate vor putea influența rușii.

“poate că nu va fi încă prea târziu”, a remarcat Gordon.anterior, jurnalistul ucrainean și prezentatorul TV Dmitry Gordon, pe fondul agresiunii Federației Ruse împotriva Ucrainei, și-a întrebat fanii dacă au fost impuse sancțiuni propagandistului de la Kremlin Vladimir Solovyov.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.