rețeaua a fost supraîncărcată în ultima vreme, astfel încât utilizatorii sunt rugați să minimizeze consumul de trafic cât mai mult posibil/Fotografie ilustrativă/sursă - ua.depositphotos.com

Sfaturi care vă vor ajuta să păstrați legătura în timpul războiului au fost publicate în Gosspetssvyaz. 

recomandă dezactivarea încărcării automate a fișierelor și a materialelor media în mesageri. Puteți face acest lucru în setările telefonului și mesagerului.

Urmăriți videoclipul la o calitate redusă. Este clar că te poți obișnui cu lucrurile bune foarte repede, dar acum este momentul în care a avea o conexiune este mai mult o prioritate decât divertismentul. 

Dacă este posibil, utilizați Internet fix sau Wi-Fi. Apropo, este mai rapid decât un telefon mobil. Mai mult, unul dintre principalii operatori de telefonie mobilă din Ucraina a avertizat deja despre o supraîncărcare puternică a rețelei, care poate provoca întreruperi ale Internetului și comunicațiilor celulare.

De asemenea, serviciul de comunicații de Stat notează că jocurile de război online pot fi limitate la copii sau oferite să se joace în cele deja instalate. 

“Dacă sunteți adulți și doriți să luptați, Alăturați-vă rândurilor forțelor de apărare. De asemenea, reduceți la minimum timpul conferințelor video”, a menționat Departamentul. 

Ei spun că toate aceste sfaturi reduc sarcina pe rețelele operatorilor de telefonie mobilă și vă permit să păstrați legătura. 

“cu cât Internetul funcționează mai bine pentru noi, cu atât mai mulți ruși vor ști cum a mers nava rusă”, a rezumat Ministerul.

reamintim că Rusia ar putea consolida metodele teroriste de război.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.