medicul a povestit cum suferă luptătorii de la Azovstal/foto t.me/polkazov medicul a povestit cum suferă luptătorii de la Azovstal/foto t.me/polkazov

Pierderea în greutate în regiunea de 20-25 kilograme, alimente slabe, Apă industrială în loc de băut și lipsa de medicamente — toate acestea sunt realitățile luptătorilor care se apără la Azovstal din Mariupol. Unul dintre medicii militari a povestit cum suferă apărătorii orașului.

doctorul și-a publicat postarea în canalul său personal de telegramă.

“A 81-a zi într-o blocadă completă sub foc constant. Fiind printre frații mei, am observat de mult apariția mirosului de acetonă, plângeri de dureri de cap și leșin. Sunt bolnavi constant, deși practic nu există nimic cu care să vomite”, a scris medicul.

Răniții, care sunt aproximativ 600 de persoane la Azovstal, au nevoie de o nutriție îmbunătățită. Ei au nevoie de mult mai multe proteine și carbohidrați, deoarece nu există nimic din care țesutul să se recupereze. Cu toate acestea, luptătorii au mâncare slabă — toți au pierdut și continuă să piardă în greutate. Mulți războinici au pierdut 20-25 de kilograme simultan.

“toate acestea sunt o consecință a lipsei nu doar a unei alimentații bogate în calorii, ci și a unei alimentații în principiu”, a spus medicul.

Rănile soldaților se înrăutățesc, ceea ce îndepărtează partea leului de imunitate și putere. Șansele de recuperare într-o astfel de situație sunt neglijabile și nu există nicio modalitate de a ajuta soldații, deoarece medicamentele s-au epuizat. Acest lucru se aplică atât medicamentelor convenționale, cât și antibioticelor.

Situația deja critică este agravată de lipsa apei potabile: “există multă rugină, bacterii patogene în apa noastră, iar duritatea apei în sine este mare. Utilizarea prelungită duce la disbioză, încălcarea acidității stomacului.”

Medicul militar a rezumat că statornicia luptătorilor în poziții nu poate fi exprimată în cuvinte. Ei cred și speră la o mântuire rapidă.

situația actuală la Azovstal: ceea ce este cunoscut

ajutați proiectul Susțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.