în acest moment, cea mai mare parte a Severodonetsk este controlată de ocupanți/foto: Telegram Sergey Gaidaiîn acest moment, cea mai mare parte a Severodonetsk este controlată de ocupanți/foto: Telegram Sergey Gaidai

Consilierul șefului OP Alexey Arestovich a comentat atacul aerian de astăzi al ocupanților din Severodonetsk, în timpul căruia au intrat într-un rezervor cu acid azotic.potrivit lui, Rashiștii au pus atât populația locală, cât și propriile trupe în pericol de catastrofă chimică.

“Potrivit declarațiilor lui Gaidai, cea mai mare parte a Severodonetsk este deja sub ruși… ei vor declara, desigur, cu voce tare că orașul a fost luat. Dar trebuie să înțelegem situația. Severodonetsk este mai mic decât Lisichansk. Lisichansk nu este înconjurat, are o legătură directă cu “continentul”… După capturarea Severodonetsk, o zonă industrială chimică frumoasă și foarte toxică se deschide în fața atacatorilor. Inamicul care lovește acolo, el, trupele rusești, expun, amenință, pun populația și trupele lor în pericol de o catastrofă chimică și ecologică”, a spus Arestovici.

Amintiți-vă că în Severodonetsk, trupele rusești au intrat într-un rezervor cu acid azotic, care se află pe teritoriul unei fabrici chimice locale. Cetățenii au fost îndemnați să pregătească imediat măști de față înmuiate în soluție de sodă.

ajută proiectulsusține-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.