Rusia a lovit Transcarpatia cu rachete pe 3 mai/Foto gp.gov.ua Rusia a lovit Transcarpatia cu rachete pe 3 mai/Foto gp.gov.ua

Președintele Ova Transcarpatia, Viktor Mikita, a declarat că activitatea căii ferate în zona montană după atacul cu rachete al invadatorilor a fost stabilizată, trenurile se mișcă ca de obicei.

el a spus acest lucru pe aer de informații all-ucrainean Telethon.

“Astăzi situația este sub control. Activitatea Ukrzaliznytsia în zona montană este stabilizată, trenurile circulă în modul obișnuit”, a spus Mikita.

El a subliniat că scopul principal al grevei cu rachete a ocupanților a fost destabilizarea situației din regiunea umanitară a Ucrainei, unde trăiesc acum aproximativ 400 de mii de cetățeni.

“Nu avem unități militare pe teritoriul regiunii și scopul principal și, de fapt, funcția Transcarpatiei este un teritoriu umanitar care oferă asistență unui număr mare de cetățeni ai noștri care fug de război și aici primesc azil… Un număr mare de oameni trăiesc, aproximativ 400 de mii de cetățeni… Inamicul este cinic… El lansează un atac cu rachete pentru a destabiliza situația din regiune și a arăta că nimeni nu este protejat”, a spus Nikita.

prima lovitură de rachete pe Transcarpatia: ceea ce este cunoscut

Amintiți-vă că rușii au lansat pentru prima dată un atac cu rachete asupra Transcarpatiei în seara zilei de 3 mai.

Potrivit Ova Transcarpatia, ținta grevei rachetelor din regiune, în special, a fost comunicarea feroviară:

“o rachetă inamică a lovit una dintre stațiile feroviare din apropierea stației din Volovets. Ferestrele au fost suflate la obiecte pe o rază de 500 m, fragmente de rachete avariate mașini în apropiere.”

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *