47 de persoane au devenit deja victime ale bombardării în Yar orar/fotografia serviciului de urgență de Stat 47 de persoane au devenit deja victime ale bombardării în Yar orar/fotografia serviciului de urgență de Stat

Numărul morților ca urmare a unui atac cu rachete asupra unei case din orașul Chas Yar, regiunea Donetsk, a crescut la 47 de persoane.

Acest lucru este raportat de către Direcția Principală a serviciului de urgență de stat în regiunea Donetsk.

“Începând cu ora 10:00 din 13 iulie, în timpul operațiunilor de salvare de urgență într-o clădire rezidențială cu cinci etaje din orașul Chas Yar, a fost găsit cadavrul a 1 decedat. În total, au fost găsite cadavrele a 47 de victime, inclusiv 1 copil, 9 persoane au fost salvate din dărâmături”, se arată în raport.

Salvatorii au eliminat și dezasamblat mai mult de 465 de tone de elemente distruse ale casei, lucrările continuă.

 9 persoane au fost salvate din dărâmături în Yar orar/fotografia Departamentului de urgență9 persoane au fost salvate din dărâmăturile din santinelă/fotografia serviciului de urgență de Stat operațiuni de căutare și salvare în Yar orar continuă/fotografia serviciului de urgență de StatOperațiunile de căutare și salvare în Yar pe oră continuă/fotografie a serviciului de urgență de Stat

reamintim că ocupanții au tras asupra orașului times din Districtul Yar Bakhmutsky din regiunea Donetsk în seara zilei de 9 iulie de la “uragane”. Rachetele au lovit etajul 5. Casa are două intrări complet distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.