invadatorii lovit Kropyvnytskyi  fotografie dt.ua Invadatorii lovit Kropyvnytskyi fotografie dt.ua

Până în prezent, se știe despre trei morți și 16 răniți ca urmare a unei lovituri de rachete asupra districtului Kropyvnytskyi din regiunea Kirovograd.

Acest lucru a fost anunțat în telegramă de către președintele administrației militare regionale Kirovograd Andrey Raikovich.

“Avem în acest moment informații exacte despre trei morți și 16 răniți. Printre aceștia se numără un militar și doi angajați ai securității departamentale. Medicii au început imediat să ofere toată asistența necesară. Nimic nu amenință viața răniților”, a spus Raikovici.

Potrivit acestuia, serviciile de salvare și pirotehnice au început imediat să lucreze la locurile de lovituri de rachete.

Citește și:  greva Kropyvnytskyi: există militari printre morți și răniți Grevă pe Kropyvnytskyi: printre morți și răniți sunt militare  ne pregătim să atacăm și să apărăm: Kim despre situația din Nikolayevshchina “ne pregătim să atacăm și să apărăm”: Kim despre situația din Nikolayevshchina

“Echipajele de urgență ale puterii regionale au restabilit rapid alimentarea cu energie electrică. Există deja lumină și apă peste tot în Kropyvnytskyi”, a spus Raikovich.

OVA notează că în această dimineață inamicul a tras 13 rachete de croazieră în regiunea Kirovograd. 8 rachete Kalibr bazate pe mare și 5 rachete X-22 de la aeronava TU-22M3.

Au intrat în aerodromul militar “Kanatovo” și într-unul dintre obiectele “Ukrzaliznytsia”.

După cum a raportat UNIAN, dimineața Raikovici a raportat despre bombardarea regiunii Kirovograd, menționând că au existat morți și răniți ca urmare a acestui fapt. Potrivit acestuia, inamicul a intrat în facilități de infrastructură în afara centrului regional. Dar în Kropyvnytskyi, o parte a unuia dintre microdistricte a rămas fără lumină.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.