trupele rusești au lovit portul Odessa cu rachete pe 23 iulie/screenshotTrupele ruse au lovit portul Odesa cu rachete pe 23 iulie/screenshot

depozitarea cerealelor în portul maritim comercial Odesa nu a fost deteriorat în timpul grevei de rachete rusești în dimineața zilei de 23 iulie.

Acest lucru a fost anunțat de șeful Centrului de presă coordonator al forțelor de securitate și apărare din sud Natalia Gumenyuk într-un comentariu adresat jurnaliștilor.

“Este evident că obiectivul inamicului a fost să intre în portul maritim comercial Odessa. Patru rachete Kalibr au fost îndreptate în această direcție. Doi dintre ei au fost doborâți de forțele de apărare aeriană, doi au lovit infrastructura portului în sine … a fost o lovitură în stația de pompare”, a spus ea.

Potrivit lui Gumenyuk, nu există răni preliminare, precum și daune semnificative infrastructurii portuare. Când rachetele au lovit, a izbucnit un incendiu minor, care a fost stins în curând de salvatori, a adăugat Gumenyuk.

grevă pe portul Odesa: ceea ce este cunoscut

În dimineața zilei de 23 iulie, trupele ruse au atacat Odessa cu patru rachete. S-a raportat despre intrarea în portul maritim comercial Odessa, pe teritoriul căruia cerealele erau depozitate pentru expediere.

Reamintim că pe 22 iulie a fost semnat un acord la Istanbul privind deblocarea a trei porturi ucrainene – Odessa, Chernomorsk și Pivdenny – pentru exportul de cereale și alte produse agricole.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *