specialiștii vor neutraliza rămășițele rachetelor inamice din regiunea Lviv/foto UNIANspecialiștii vor neutraliza rămășițele rachetelor inamice din regiunea Lviv/foto UNIAN

Locuitorii districtului Yavorovsky din regiunea Lviv au fost avertizați despre explozii în următoarele ore.

acestea au fost raportate de către șeful administrației militare regionale Lviv Maxim Kozitsky.

“Locuitorii districtului Yavorovsky! În următoarele câteva ore, puteți auzi sunetele exploziilor. Specialiștii serviciilor speciale vor neutraliza rămășițele rachetelor inamice care au zburat în zonă în noaptea de ieri”, a spus el.

potrivit informațiilor sale, situația din regiune este sub control.

“Nu există nicio amenințare pentru populația locală. Amintiți-vă: dacă există o alertă aeriană, acest lucru este raportat de sirene, precum și de canalul oficial de telegramă al Departamentului pentru Protecție Civilă al Ova Lviv “Notificarea Comitetului Central”. Obțineți informații numai din surse verificate”, a adăugat Kozitsky.

Greva de rachete a Rusiei în regiunea Lviv pe 17 mai

reamintim că în noaptea de 17 Mai, Rusia a lovit regiunea Lviv.

În primul rând, a fost anunțată o alertă aeriană în oraș, apoi au fost raportate explozii.

Potrivit Comandamentului Forțelor Aeriene ale Forțelor Armate ale Ucrainei, au fost doborâte 3 rachete de croazieră rusești, care vizau facilități de infrastructură. Rachetele au fost trase din direcția sud-est de la mare.

Mai târziu a devenit cunoscut faptul că, ca urmare a unui atac cu rachete asupra Lviv, infrastructura feroviară a fost avariată.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.