Rusia continuă să coajă Kharkiv/foto Unian, Andrey Marienko

În Harkov și în regiune, trei persoane au fost ucise și opt rănite în timpul zilei ca urmare a bombardamentelor invadatorilor ruși.

Acest lucru a fost anunțat de președintele administrației militare regionale Kharkiv Oleg Sinegubov în canalul Telegram.

“Astăzi, invadatorii decojite cartiere rezidențiale din Kharkiv, în special Saltovka. Bogodukhov, Zolochiv și Malaya Danilovka au fost bombardate în regiune. Ca urmare a acestor atacuri, din păcate, trei persoane au fost ucise, opt civili au fost răniți”, a spus Sinegubov.

El a reamintit că pericolul de bombardare în regiunea Harkov este foarte mare și a cerut cetățenilor să rămână în adăposturi, dacă este posibil.

“Ca și în zilele anterioare, cea mai tare lucru este pe teritoriul regiunii Kharkiv în direcția Izyum. Aici inamicul continuă să încerce să efectueze acțiuni ofensive. Datorită acțiunilor eficiente ale apărătorilor noștri, aceste încercări nu au reușit. Astăzi, ocupanții ruși au suferit din nou pierderi grele de forță de muncă și echipamente”, se arată în raport.

În plus, agresorul a tras asupra pozițiilor AFU din zonele așezărilor Udy și Prudyanka și a suferit pierderi grele în zona satului Stary Saltov.

vom reaminti, mai devreme a fost raportat că ocupanții ruși au tras din artileria OTG din regiunea Harkov, o femeie a fost ucisă.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.