Anterior, Putin ar fi refuzat să meargă mai departe și a fost mulțumit de o “victorie limitată”/t.me/landforcesofukraine

Dezvoltarea ostilităților depinde de multe motive, inclusiv cât de mult și cât de repede vor fi transferate noi arme în Ucraina.

Hristo Grozev, investigator al Grupului Internațional Bellingcat, a spus despre acest lucru în programul “de continuat”.

Grozev consideră că, dacă Ucraina ar fi fost imediat prevăzută cu armele de care APU avea nevoie la început, atunci Putin ar fi refuzat să meargă mai departe și ar fi fost mulțumit de o “victorie limitată

“Și din cauza faptului că America, Germania… nu au dat aceste arme (grele – ed.) de foarte mult timp, i – au oferit (Putin-ed.) posibilitatea de a continua”, a explicat el.

acești factori nu s-au schimbat, pur și simplu nu sunt previzibili, a clarificat bloggerul.

Citește și:  Putin a luat în considerare greșelile vechi din războiul împotriva Ucrainei, dar face altele noi-Bellingcat Putin a luat în considerare greșelile vechi în războiul împotriva Ucrainei,dar face altele noi-Bellingcat  Podolyak: ofertele nesfârșite de negocieri de astăzi din Federația Rusă sunt o încercare de a înșela lumea Podolyak: ofertele interminabile de astăzi de negocieri din partea Federației Ruse sunt o încercare de a înșela lumeaA băut mult, nu l-au ascultat: Grozev a povestit despre dispariția generalului Dvornikov a băut mult, nu l-au ascultat: Grozev a povestit despre dispariția generalului Dvornikov

“Dacă aceiași Himari vin în număr suficient săptămâna aceasta sau următoarea, totul se poate termina mult mai repede. Și dacă nu, atunci până la sfârșitul anului”, crede investigatorul.

În opinia sa, întârzierile în furnizarea de arme au ajutat Rusia să-și îmbunătățească poziția. Prin urmare, spune Grozev, scenariul utilizării armelor nucleare de către Federația Rusă rămâne puțin probabil.

războiul din Ucraina: date actuale

Rusia și-a concentrat toate eforturile asupra capturării Donbass. Sub foc, ca și înainte, Belogorovka, Lisichansk, Severodonetsk. În Severodonetsk, inamicul este în continuă furtună. 

În direcția Slobozhansky, inamicul intenționează să reia ofensiva. În apropiere de Kharkiv, ocupanții încearcă să mențină granițele ocupate – bombardează pozițiile ucrainene și satele eliberate din Federația Rusă. 

în prezent, APU a distrus deja aproape 33 de mii de militari ruși, mii de unități de echipament inamic. 

Din cauza pierderilor grele, comanda Federației Ruse a transferat noi forțe în Ucraina, dar, potrivit ofițerilor de informații ucraineni, grupurile de ocupanți din Donbas sunt semnificativ insuficiente și dezbinate. 

în același timp, raportul militar ucrainean cu privire la abordarea ocupat Herson. Singurul lucru care oprește APU este lipsa armelor, potrivit materialului Reuters.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.