armata ucraineană a distrus mai mult de două sute de ocupanți  foto Unian, Arsen PetrovArmata ucraineană a distrus mai mult de două sute de ocupanți foto UNIAN, Arsen Petrov

în timpul zilei în zona grupului operațional-tactic “Vostok”, armata ucraineană a eliminat până la 220 de ocupanți ruși.

Acest lucru a fost raportat de comanda Vostok OTU pe Facebook.

“Apărătorii ucraineni continuă să restrângă agresorul în zona de responsabilitate a grupului operațional-tactic “Vostok”. În special, pe 18 mai, soldații noștri au respins 7 atacuri ale forțelor fasciste Ruse”, se arată în raport.

Citește și:  Tunarii ucraineni au distrus locuitorul stației de interferență a ocupanților (video) Tunari ucrainean a distrus stația de interferență ocupanților “locuitor” (video)  Tunarii ucraineni au demolat postul de comandă al Brigăzii Flotei Mării Negre Tunarii ucraineni “demolat” postul de comandă al Brigăzii Flotei Mării Negre

Este raportat că apărătorii ucraineni au distrus: personal – până la 220 de persoane, 2 tancuri, 2 vehicule de luptă pentru infanterie și o dronă.

După cum a raportat UNIAN, în timpul zilei, pe 17 mai, în zona grupului operațional-tactic “Vostok”, armata ucraineană a provocat noi pierderi Rusiei. Apărătorii Ucrainei au eliminat până la 110 ocupanți. Mesajul spune că două atacuri inamice au fost respinse. În plus, armata ucraineană a “demilitarizat” cu succes Federația rusă de la unele echipamente militare. 

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.