luptătorii ucraineni au distrus echipamentul inamic/foto UNIANSoldați ucraineni distrus echipament inamic/foto UNIAN

Grupul operațional-tactic” Vostok ” a respins 5 atacuri într-o zi și a distrus 57 de invadatori ruși.

Acest lucru este raportat de OTU “Vostok” pe rețeaua socială Facebook.

“Astăzi, pe 1 mai, în zona de responsabilitate a grupului operațional-tactic “Vostok”, soldații ucraineni au respins 5 atacuri ale trupelor fasciste rusești. A fost descoperit și locul de depozitare a muniției ocupanților, după care unitățile de artilerie au provocat o înfrângere de foc”, se arată în raport.

În special, ca urmare a luptelor, au fost distruse 57 de ocupanți, tancuri – 1, BMP – 5, BTR – 5, MTLB – 2, sisteme de artilerie – 6, ATT – 3 și UAV – 4.

După cum a raportat UNIAN, potrivit Statului Major General al Forțelor Armate din Ucraina, invadatorii ruși au suferit pierderi în direcțiile Slobozhansky, Izyumsky, Donetsk și Tavrichesky pentru ziua curentă.

Citește și:  invadatorii trag forțe spre sud pentru a încerca să atace Regiunea Dnipropetrovsk-Zelensky Invadatorii trag forțe spre sud pentru a încerca să atace Regiunea Dnipropetrovsk-Zelensky Rusia trage rachete: Putin a decis să arunce toate forțele sale pentru a captura Ucraina-expert militar Rusia trage împreună rachete: Putin a decis să arunce toate forțele sale să profite de Ucraina-expert militaroficialii ruși așteaptă Tribunalul de la Nuremberg 2.0-biroul președintelui oficialii ruși așteaptă Tribunalul de la Nuremberg 2.0 – biroul președintelui

ajutați proiectulSusțineți-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.