din 24 februarie, peste 9 mii 500 de persoane au fost evacuate din așezările din regiunile Donetsk și Luhansk/foto de Pavel KirilenkoÎncepând cu 24 februarie, peste 9 mii 500 de persoane au fost evacuate din așezările din regiunile Donetsk și Luhansk/foto de Pavel Kirilenko

În ultima zi, personalul Direcției Principale a serviciului de urgență de Stat a evacuat 9 persoane din Districtul Kramatorsk din regiunea Donetsk.

Acest lucru este raportat de serviciul de urgență de stat pe Facebook.

De asemenea, angajații Serviciului de urgență de stat în timpul evacuării la gara din Pokrovsk, regiunea Donetsk, au asistat 657 de persoane, inclusiv 16 copii și 5 persoane cu dizabilități.

Citește și:  rușii încearcă cu toată puterea să restrângă ofensiva APU în direcția Slobozhansky Rușii încearcă cu toată puterea să restrângă ofensiva APU în direcția Slobozhansky colonelul a prezis cât de mult HIMARS va da Ucrainei Colonelul a prezis cât de mult HIMARS va da Ucrainei  războiul Rusiei și Ucrainei: colonelul a prezis soarta lui Kramatorsk și Slavyansk Războiul dintre Rusia și Ucraina: colonelul a prezis soarta Kramatorsk și Slavyansk

În total, începând cu 24 februarie 2022, angajații unităților subordonate ale Departamentului principal al Serviciului de urgență de stat au evacuat peste 9.500 de persoane din așezările din regiunile Donetsk și Luhansk.

situația din Kramatorsk:

La 21 iulie, ocupanții ruși au concediat “Iskanders” la Kramatorsk, în urma cărora au fost distruse o școală și 85 de case private.

Informațiile britanice au raportat, de asemenea, că rușii din Donbas încearcă să profite de centrala termică Uglegorsk, pentru că vor să avanseze la Kramatorsk și Slavyansk.

pe 22 iulie 2022, în Kramatorsk, cadavrele a trei victime au fost scoase de sub dărâmăturile unei școli distruse.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.