potrivit lui Gladkov, satul Solokhi din regiunea Belgorod a fost decojit din Ucraina/fotografie din rețelele socialePotrivit lui Gladkov, satul Solokhi din regiunea Belgorod a fost decojit din Ucraina/fotografii din rețelele sociale

Guvernatorul regiunii Belgorod din Federația Rusă Vyacheslav Gladkov a spus că unul dintre sate”a fost decojit din Ucraina.”

oficialul a scris despre acest lucru pe canalul său Telegram.

El a menționat că satul Solokhi din regiunea Belgorod a fost decojit din Ucraina. Se presupune că există informații despre o victimă, precum și despre distrugere. Guvernatorul nu a arătat filmările clădirilor distruse și victima bombardamentului. Locuitorii locali din camerele de chat au început să distribuie fotografii despre ceea ce”a zburat în sat.”

 fals

Interesant este că Gladkov recurge la expresia “sosire din Ucraina”, dar nu susține că bombardarea a fost efectuată de pe teritoriul Ucrainei.

După cum a raportat anterior UNIAN, nu este prima dată când autoritățile ruse au acuzat Ucraina că a bombardat teritoriul Federației Ruse.

Pe 30 aprilie, au avut loc explozii la un depozit de petrol din satul Zhecha, lângă Bryansk. Oficialii susțin că mijloacele de apărare aeriană ar fi detectat aeronava Forțelor Armate ale Ucrainei. 

Pe 29 aprilie, a avut loc o explozie la o fabrică farmaceutică din “sinteza”Rusă Kurgan. Compania este unul dintre liderii în producția de antibiotice din Rusia, oferind, în primul rând, sectorul spitalicesc.după cum știți, informații despre explozii la depozitele de muniții și incendii la bazele de combustibil din regiunile care se învecinează cu Ucraina din Federația rusă apar din când în când în mass-media și rețelele sociale.

ajută proiectul sprijină-ne

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован.